Οι οπαδοί της Χέρτα υποχρέωσαν τους παίκτες να βγάλουν τις φανέλες μετά την συντριβή από την Ουνιόν

Οι οπαδοί της Χέρτα εξαγριωμένοι μετά τον διασυρμό της ομάδας τους, στο ντέρμπι του Βερολίνου από την Ουνιόν υποχρέωσαν τους παίκτες να βγάλουν της φανέλες.

Την συντριβή με το βαρύ 1-4 γνώρισε στο ντέρμπι του Βερολίνου, από την συμπολίτισσα της Ουνιόν η Χέρτα.

Αυτό είχε σαν συνέπεια, να οδηγήσει τους φίλους της Χέρτα, να κάνουν πράξη το γνωστό ελληνικό σύνθημα «βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από δω!».
Οι οπαδοί της Χέρταμ η οποία βρίσκεται στην προτελευταία θέση της Bundesliga, έπειτα από την ήττα της από την Ουνιόν ηττήθηκε σε τρίτο σερί ντέρμπι, κάτι το οποίο εξόργισε τους φίλους της ομάδας.

«Μας ζήτησαν να το κάνουμε και από σεβασμό το αποδεχτήκαμε. Δίνουν τα πάντα για μας και εμείς τους απογοητεύσαμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο τερματοφύλακας της Χέρτα Μαρσέλ Λότκα, ενώ από την πλευρά του ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Χέρτα, Φρέντι Μπόμπιτς εξέφρασε την διαφωνία του σχετικά με την κίνηση αυτή.

«Εγώ δεν θα έβγαζα τη φανέλα μου. Τη φοράς με περηφάνια! Καταλαβαίνω την αγανάκτηση του κόσμου, αλλά δεν πρέπει να κάνουμε τα πράγματα χειρότερα και να βυθιζόμαστε σε εσωστρέφεια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

 

To Top