ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Οι οφειλές σε πρώτο πλάνο, έρχεται… μνημόνιο στον μπασκετικό Άρη

Βασικός στόχος και προτεραιότητα του Δημήτρη Γουλιέλμου είναι να διευθετήσει όλες τις οφειλές που υπάρχουν στους πιστωτές, σε παίκτες και προπονητές της περσινής και της φετινής χρονιάς. Υπό αυτό το πρίσμα γίνονται όλες οι κινήσεις του μπασκετικού Άρη.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Ο νέος ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ξεκαθάρισε στον Βαγγέλη Αγγέλου ότι το μπάτζετ που θα του δώσει να διαχειριστεί θα είναι πολύ “σφιχτό” και επί της ουσίας οι κίτρινοι θα πρέπει να προχωρήσουν σε πολύ προσεκτικές κινήσεις.

Δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά με τα σημερινά δεδομένα, δηλαδή το χρέος της ΚΑΕ, το απαγορευτικό μεταγραφών και την πολύ συγκεκριμένη χρηματοδότηση.

Ο Άρης για να μπορέσει να λειτουργήσει σαν ΚΑΕ και να μη χρεωκοπήσει, θα πρέπει να επιβάλλει στον… εαυτό του μνημόνιο για τα επόμενα 3-4 χρόνια, ώστε να καταφέρει να πατήσει και πάλι στα πόδια του οικονομικά.

Αυτή είναι η πραγματικότητα και βάσει αυτής της πραγματικότητας πορεύεται ο Γουλιέλμος και στο θέμα της διευθέτησης των οφειλών και στο θέμα της δημιουργίας ομάδας για την επόμενη χρονιά.

Είναι δεδομένο ότι θα ζητηθεί “κούρεμα” από τους πιστωτές και αποπληρωμή σε βάθος χρόνου, είναι δεδομένο ότι η ομάδα που θα δημιουργηθεί θα έχει “ταβάνι” 350.000 ευρώ μπάτζετ, είναι δεδομένο ότι ο Άρης μπαίνει – γιατί δεν γίνεται αλλιώς – σε μια εποχή που και το κάθε ευρώ θα το μετρούν δύο και τρεις φορές πριν το σπαταλήσουν.

Εννοείται ότι γίνονται ήδη προσπάθειες να αυξηθούν τα έσοδα της ομάδας, με συμφωνίες που έλειπαν τα προηγούμενα χρόνια, εννοείται ότι θα διεκδικήσει η ΚΑΕ ένα ακόμα καλύτερο τηλεοπτικό συμβόλαιο, ωστόσο η λογική της νέας διοίκησης είναι αυτά τα επιπρόσθετα έσοδα που θα δημιουργηθούν, να δοθούν πρωτίστως στην μείωση του χρέους.

To Top