ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Το σκεπτικό του Αγγέλου για Νταλό και Βεργίνη

Ο Βαγγέλης Αγγέλου ολοκληρώνει σήμερα την παρουσία του στο σεμινάριο που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών στη Κοζάνη και επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει τις επαφές του ως προς τον σχεδιασμό της ομάδας για την επόμενη χρονιά.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Δύο πρώτες κινήσεις έχουν ήδη αποκαλυφθεί για τον Άρη. Ο Μπορίς Νταλό και ο Δημήτρης Βεργίνης. Πρώτο κριτήριο και των δύο επιλογών είναι πως πρόκειται για προσιτές περιπτώσεις σε οικονομικό επίπεδο.

Από εκεί και πέρα, ο Νταλό που ήρθε στη Θεσσαλονίκη και έκανε κάποιες προπονήσεις με τους κίτρινους, είναι 24 ετών και έχει προοπτική να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο από αυτό που έδειξε φέτος στον Πανιώνιο. Είναι παίκτης που έχει χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στο μπάσκετ του Αγγέλου, με συνεισφορά σε πολλούς τομείς του αγώνα και τη δυνατότητα να καλύψει όλες τις θέσεις της περιφέρειας.

Ο Βεργίνης είναι παίκτης που ξέρει άριστα τι σημαίνει Άρης, ξέρει που έρχεται και με ποιον προπονητή θα δουλέψει, είναι 31 ετών και έχει ακόμα μπάσκετ μέσα του. Αν συνυπολογίσει κανείς ότι ο Άρης του οφείλει χρήματα από το άρθρο 99, τότε είναι λογικό να τον φέρει και πάλι πίσω στην ομάδα, διευθετόντας και αυτή την υπόθεση, αλλά προσθέτοντας εμπειρία με χαμηλό κόστος.

To Top