ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι πέντε παίκτες του Άρη που έχουν “πληγώσει” τον ΠΑΟΚ στο παρελθόν! (videos)

Από το τωρινό ρόστερ του Άρη, πέντε ποδοσφαιριστές έχουν σκοράρει στο παρελθόν, εις βάρος του ΠΑΟΚ!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ως παίκτης του Ολυμπιακού, ο Μπράουν Ιντέγε είχε προκαλέσει αίσθηση με γκολ εις βάρος του ΠΑΟΚ, καθώς είχε πανηγυρίσει με ιδιαίτερο τρόπο, μέσα στην Τούμπα. Ο Νιγηριανός είχε ανοίξει στον Ολυμπιακό τον δρόμο προς στη νίκη (0-2) με το γκολ του, την σεζόν 2015/16,

Ο Νικολάς Ντιγκινί με το… καλημέρα στην Superleague έδειξε τις προθέσεις του καθώς ως παίκτης του Πανθρακικού την σεζόν 2014-2015 σκόραρε απέναντι στον αυριανό αντίπαλο του Άρη τόσο στην εντός έδρας νίκη της ομάδας του (3-1) όσο και στον αγώνα της Τούμπας (3-2).

Στην Τούμπα συγκεκριμένα σίγουρα θυμούνται τον Μάρτιν Τόνσο. Ο Αργεντινός στην πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα ως παίκτης του Ατρόμητου είχε αγωνιστεί στην Τούμπα, πετυχαίνοντας γκολ στο 93ο λεπτό, δίνοντας τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του σε ένα ματς που είχε ολοκληρωθεί με σκορ 3-4!

Ο πιο… πρόσφατος χρονικά, είναι ο Φραν Βέλεθ, που πέρσι σκόραρε και απένειμε δικαιοσύνη στην Τούμπα. Ο πολύ καλύτερος Άρης είχε βρεθεί πίσω στο σκορ, όμως ο Ισπανός με εξαιρετική κεφαλιά στα τελευταία λεπτά του αγώνα, διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Τέλος στην συγκεκριμένη… παρέα υπάρχει και ο Γιώργος Δεληζήσης. Ως παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης, σε ένα 3-3 στην Ριζούπολη κατάφερε να σκοράρει, μειώνοντας σε 2-3.

To Top