ΜΠΑΣΚΕΤ

Το επόμενο βήμα μετά την άρση του ban: Λέτερ οφ κλίαρενς και έκδοση δελτίων

Η συμφωνία διακανονισμού που πέτυχε ο Άρης με τον Μάικλ Τζένκινς οδηγεί στην άρση του απαγορευτικού, η οποία θα επικυρωθεί επισήμως στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας από την FIBA. Το επόμενο βήμα είναι η έκδοση δελτίων στους παίκτες που αποκτήθηκαν.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ο Άρης και η διοίκηση του Δημήτρη Γουλιέλμου πέτυχαν τις συμφωνίες που ήθελαν για να αρθεί το απαγορευτικό μεταγραφών. Πλέον, η FIBA θα εγκρίνει και επίσημα την επιστροφή του Άρη στην αγορά και οι κίτρινοι που έχουν ήδη ενημερώσει την ΕΟΚ, περιμένουν τα λέτερ οφ κλίαρενς των Τζέιλεν Μόρις (ΗΠΑ), Βλάντιμιρ Ντραγκίσεβιτς (Ρωσία), Τζόρτζε Γκάγκιτς (Σερβία) και Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους (Λιθουανία) ώστε να εκδοθούν τα δελτία τους – μαζί και των Μιλόσεβιτς, Τάλτον των οποίων τα λέτερ οφ κλίαρενς βρίσκονται στην ΕΟΚ – και να αποκτήσουν όλοι τους δικαίωμα συμμετοχής.

Είναι μια διαδικασία που απαιτεί λίγο χρόνο, γι’ αυτό δεν υπάρχει καθόλου χρόνος για χάσιμο, διότι την επόμενη βδομάδα ξεκινάει το πρωτάθλημα. Το βασικό, όμως, έχει γίνει. Δεν υπάρχουν πλέον ban…

To Top