Οι παίδες ρίχνονται στη μάχη, αύριο (14.00) με τα Αστέρια

Το παιδικό τμήμα μπάσκετ ξεκινάει αύριο το μεσημέρι (14.00) κόντρα στα Αστέρια την προσπάθειά του να υπερασπιστεί τον τίτλο του πρωταθλητή. Το περσινό πανελλήνιο πρωτάθλημα θα αποτελέσει τον οδηγό για τους νεαρούς αθλητές οι οποίοι και αυτοί με την σειρά τους έχουν βάλει πλώρη για… μεγάλα πράγματα.

Ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Κυριαζής μίλησε στο PRESSARIS.gr για την αναμέτρηση με τα Αστέρια υπογραμμίζοντας πως “θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Είναι η πρεμιέρα και πάντα οι πρεμιέρες κρύβουν παγίδες. Έχουμε προετοιμαστεί για αυτό το παιχνίδι και πιστεύω πως αν τα παιδιά μείνουν συγκεντρωμένα θα μπορέσουμε να έχουμε καλή απόδοση. Αυτό άλλωστε είναι το στοιχείο που ζητάω από τα παιδιά και έχουμε δουλέψει πολύ ώρα στο παρκέ έτσι ώστε το μυαλό τους να βρίσκεται μόνο εκεί. Η συγκέντρωση και το πάθος μπορούν να μας δώσουν τη νίκη”.

Πρόσθεσε πως “τα Αστέρια είναι μία δυνατή ομάδα πέρυσι έφτασαν μέχρι το final-4 και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Το πρωτάθλημα φέτος θα είναι πιο δυνατό. Είμαστε οι πρωταθλητές Ελλάδος και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να διατηρήσουμε αυτόν τον τίτλο».

Αναφορικά με τις αλλαγές που έχουν γίνει στο ρόστερ σε σχέση με την περσινή ομάδα ο νεαρός τεχνικός τόνισε: «Όπως είχα πει το ρόστερ παρουσιάζει πολλές αλλαγές. Πολλά παιδιά ανέβηκαν στο εφηβικό και η βάση της φετινής ομάδας απαρτίζεται από παίκτες οι οποίοι είναι ένα χρόνο μικρότεροι από το επιτρεπόμενο όριο. Αυτό μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα όμως τα παιδιά δείχνουν πολύ όρεξη και νομίζω ότι θα καταφέρουμε μέσα από την σκληρή δουλειά να ξεπεράσουμε οποιαδήποτε δυσκολία”.

To Top