Οι παίκτες γευμάτισαν μαζί, χάρηκαν την νίκη, μίλησαν για την «επόμενη μέρα»

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη αποδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία ότι συνεχίζουν ενωμένοι. Στα εύκολα και στα δύσκολα. Σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο και ενώ υπάρχουν αρκετά ανοιχτά μέτωπα προσπαθούν να λειτουργούν ως μια οικογένεια. Αυτό φάνηκε για μια ακόμη φορά τόσο το Σάββατο μέσα στο γήπεδο, όσο και μια μέρα μετά, έξω από αυτό.

Μέσα στο γήπεδο κόντρα στην ΑΕΚ λειτούργησαν ως ομάδα κάτω από δύσκολες αγωνιστικές και εξωαγωνιστικές συνθήκες και στο τέλος πανηγύρισαν την νίκη σε ένα τόσο κρίσιμο και σημαντικό παιχνίδι. Η σημερινή μέρα έδωσε την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές να γευματίσουν μαζί, να χαρούν την επιτυχία τους και να μιλήσουν για την «επόμενη μέρα», με την κοινή τους αγωνία για τις εξελίξεις στον οικονομικό τομέα.

Η ιδέα ρίχθηκε από τους πιο παλιούς και σχεδόν όλοι οι παίκτες συγκεντρώθηκαν στο σπίτι του Νέρι Καστίγιο, με την προτροπή και την φιλοξενία του Μεξικάνου επιθετικού. Γευμάτισαν μαζί, είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να αποδράσουν από την πίεση της καθημερινότητας, να σχολιάσουν την νίκη επί της ΑΕΚ και να τη χαρούν, ομολογώντας ότι μπορούν να τα καταφέρουν και στο στάδιο Καραϊσκάκη την ερχόμενη Κυριακή με τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, οι παίκτες του Άρη είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για την «επόμενη μέρα» και τη στάση που θα κρατήσουν, στο θέμα των οικονομικών οφειλών.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη γνώριζαν τη σημασία του αγώνα του Σαββάτου. Γνώριζαν φυσικά και το μέγεθος του προβλήματος. Τις τελευταίες μέρες συζήτησαν πολλά μεταξύ τους. Είχαν συμφωνήσει όλοι να μείνουν προσηλωμένοι στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, δίνοντας μια ακόμη πίστωση χρόνου στη διοίκηση να διευθετήσει τις υποχρεώσεις της απέναντι τους. Στις αρχές της εβδομάδας που ξεκινάει, θα γίνει και νέα αξιολόγηση των δεδομένων. Μετά την παρουσία του Γιάννη Κόντη στην προπόνηση της Παρασκευής θα περιμένουν τις κινήσεις της διοίκησης και θα αποφασίσουν τη στάση τους. 

Πάντως και η σημερινή πρωτοβουλία και το κοινό γεύμα δείχνουν ότι οι παίκτες του Άρη παραμένουν ενωμένοι και λειτουργούν σα μια γροθιά…

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

 

 

 

 

To Top