“Οι παίκτες του Άρη πάνε στην προπόνηση και είναι χαρούμενοι! Αυτές είναι οι ετοιμασίες για τα γενέθλια του συλλόγου”

Το μέλος του Aris Media Factory Μιχάλης Φ. μίλησε για dj set ηλεκτρονικής μουσικής που γυρίστηκε στο Κλεάνθης Βικελίδης αλλά και για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα όντας μέλος στην ομάδα που γυρίζει τις «παρακάμερες» των αγώνων του Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7:

Για το dj set: «Ο Θοδωρής Παπαθανασίου έκανε το γύρισμα, εμείς βοηθάμε στο promotion, θα ανέβει το Σάββατο. Ο Θοδωρής έστησε τα μηχανήματά του, έπαιξε τις μουσικές του στο Κλεάνθης Βικελίδης. Είναι κάτι που γίνεται στο εξωτερικό και τα παιδιά το έφεραν στην Ελλάδα. Έχουν κάνει αντίστοιχα γυρίσματα μέχρι και στην οροφή του Λευκού Πύργου. Θα προωθήσει την ομάδα και αυτό καλό είναι να… γίνονται».

Για τις παρακάμερες των αγώνων του Άρη: «Εμείς σαν Aris Media Factory έχουμε αναλάβει τη δουλειά. Προσπαθούμε να κάνουμε όσον δυνατόν γίνεται καλύτερη δουλειά και βοηθάει η ομάδα σε αυτό. Έπρεπε αυτό το κομμάτι να ανέβει, προσπαθούμε να το βελτιώνουμε. Είναι η εικόνα της ομάδος που πρέπει να βγει προς τα έξω. Εντοπίσαμε ένα κενό, εμείς στα βίντεο και στα γραφιστικά προσπαθούμε αρκετά. Είμαστε πέντε παιδιά σε διάφορους τομείς, έχουμε όρεξη και διάθεση και είχε άμεσα ανταπόκριση. Είχαμε κάνει δουλειές στο παρελθόν και για το μπάσκετ».

Για τις σχέσεις τους με τους ποδοσφαιριστές και το κλίμα της ομάδας: «Έχουμε επαφή γιατί είμαστε σε προπονήσεις και αγώνες. Είναι ένα κομμάτι που και οι παίχτες θέλουν. Το κλίμα είναι αυτό που βλέπει όλος ο κόσμος και μακάρι να μπορούσαμε να το αποτυπώσουμε ακόμη παραπάνω. Δεν το έχω ξανά δει άλλη χρονιά. Είναι μία παρέα, πηγαίνουν στην προπόνηση και είναι λες και πάνε σε διασκέδαση. Να πηγαίνεις στη δουλεία και να χαίρεσαι, αυτό υπάρχει φέτος στον Άρη».

Στο εάν υπάρχει πίστη στην ομάδα για διακρίσεις και για την αλλαγή του Σούντγκρεν: «Υπάρχει το βασικότερο καλή διάθεση. Χαμογελαστά πρόσωπα. Βλέπεις ακόμη και τον Σούντγκρεν που δεν το περίμενα να τον δω να χαμογελάει. Φέτος είναι μέσα στο κλίμα. Εντοπίζω διαφορά στην ψυχολογία του επί Μάντζιου. Στον Ένινγκ ήταν πιο… ζόρικα τα πράγματα για τον Σούντγκρεν».

Εάν ξεχωρίζει κάποιος παίχτης για τις… πόζες του στις φωτογραφίες: «Φαίνεται ότι ο Σάσα είναι αρκετά, όπως και ο Ροζ. Αλλά περισσότερο ο Σάσα. Βέβαια αν θα ξεχώριζα κάποιον θα ήταν ο… Δημήτρης Τσακίρης (σ.σ φροντιστής της ΠΑΕ Άρης)».

Για τις δράσεις για τα 107 χρόνια του Άρη και τη συμμετοχή τους: «Έχουμε αναλάβει ένα κόνσεπτ, θα βγει ανήμερα των γενεθλίων της ομάδας, 25η Μαρτίου. Θα είναι κάτι αρκετά μεγάλο, δεν έχουμε ξαναδεί κάτι αντίστοιχο. Όσο πλησιάζουμε, θα γίνουν προωθητικές ενέργειες. Θα είναι μέσω η ίντερνετ και ελπίζουμε να έχει πανελλήνια εμβέλεια».

To Top