Οι παίκτες του Άρη υπογράφουν τη μπάλα της Spirit of Football (video)

Ανακοίνωση για την επισημοποίηση της συνεργασίας της με την οργάνωση Spirit Of Football συνοδευόμενη από βίντεο με τις υπογραφές των παικτών εξέδωσεη ΠΑΕ Άρης.

Η ανακοίνωση: “H ΠΑΕ ΑΡΗΣ και η διεθνής -μη κερδοσκοπική- οργάνωση Spirit of Football επισημοποίησαν την συνεργασία τους με κοινό στόχο την διάδοση του πνεύματος και των αξιών που πρεσβεύει το ποδόσφαιρο ανα τον πλανήτη, επιδίωξη στην οποία θα έχουν πλέον σύμμαχο και τον Άρη.

“The ARIS Spirit Ball” θα ξεκινήσει το ταξίδι για το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός του πλανήτη – το Μουντιάλ 2014 της Βραζιλίας – με αφετηρία το Battersea Park του Λονδίνου όπου στις 9 Ιανουαρίου 1864 έλαβε μέρος το πρώτο επίσημο παιχνίδι στην Ιστορία του ποδοσφαίρου, συμμετέχοντας έτσι στην επέτειο των 150 χρόνων.

Από τις άρχες του 2014, στα 100 χρόνια του συλλόγου, η μπάλα με τις υπογραφές των παικτών και φιλάθλων της ομάδας μας θα ταξιδέψει σε σχολεία, εκπαιδευτικά ιδρύματα καθώς επίσης και από τις «φαβέλες» της Βραζιλίας προάγοντας το πνεύμα του ποδοσφαίρου”.

 

To Top