Οι παίκτριες της Μπάγερν καλωσόρισαν τον Γουαρδιόλα (photo)

Η άφιξη του Πεπ Γουαρδιόλα στο Μόναχο έχει προκαλέσει τέτοια φρενίτιδα ώστε να “υποδεχτούν” τον Καταλανό τεχνικό ακόμα και οι παίκτριες της γυναικείας ομάδας της Μπάγερν.

Με τέτοια φήμη πως να μην έχεις ξεχωριστή μεταχείριση; Ο Πεπ Γουαρδιόλα σάρωσε τους τίτλους για μία τετραετία ως προπονητής της Μπαρτσελόνα (14 τον αριθμό) και πλέον ευελπιστεί να κάνει αντίστοιχα “θαύματα” και στη Μπάγερν, με το γεγονός αυτό να έχει δημιουργήσει ευφορία στους ανθρώπους του συλλόγου.

Ο ενθουσιασμός των Βαυαρών για τον Καταλανό είναι μάλιστα τόσο μεγάλος ώστε να αποθεώσουν τον Γουαρδιόλα μέσα από δηλώσεις τους και παίκτριες της γυναικείας ομάδας της Μπάγερν Μονάχου (συμμετέχει και αυτή στην κορυφαία κατηγορία της Frauen Bundesliga).

“Η άφιξη του Γουαρδιόλα αποτελεί μεγάλος κέρδος για τη Μπάγερν και ολόκληρη τη Μπουντεσλίγκα.

Το γεγονός ότι ο Γουαρδιόλα επέλεξε να συνεχίσει στη Μπουντεσλίγκα συγκαταλέγει το πρωτάθλημά μας μεταξύ των κορυφαίων αυτή τη στιγμή.

Εύχομαι να δείξει στον σύλλογό μας όλη την προσωπικότητά του”, δήλωσε η Τζούλια Σίμιτς, μία από τα μέλη της ομάδας, την ίδια ώρα που η συμπαίκτριά της, Σάρα Ρόμερτ υπογράμμιζε:

 “Ο Πεπ δημιούργησε τη δική του φιλοσοφία ως προπονητής της Μπαρτσελόνα και έχτισε ένα τεράστιο όνομα. Είμαι χαρούμενη που ήρθε στη Μπάγερν και περίεργη για να δω τι μπορεί να κάνει εδώ”.Τέλος, η Λένα Λότζεν, χαρακτήρισε την μεταγραφή Γουαρδιόλα ως σημαντική προσθήκη για το σύλλογος αλλά ταυτόχρονα κάλεσε άπαντες να επικεντρωθούν στην πορεία της Μπάγερν τη φετινή σεζόν και να στηρίξουν πλήρως τον νυν προπονητή, Γιουπ Χάινκες.

 

To Top