«Βλέπουν» Βελλίδη και Φωτάκη στον Ατρόμητο

Το πλάνο της επόμενης σεζόν καταστρώνουν ήδη στον Ατρόμητο. Εδώ και καιρό είναι γνωστό ότι Σαρλ Ιτάντζ θα αποχωρήσει τους Περιστεριώτες το ερχόμενο καλοκαίρι και οι ιθύνοντες του συλλόγου ψάχνουν τον αντικαταστάτη του. 

Σύμφωνα με το sport-fm.gr: “Στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας βρίσκεται το όνομα του Μάρκου Βελλίδη. Το συμβόλαιο του 26χρονου τερματοφύλακα με τον Άρη λήγει στο τέλος της σεζόν και είναι πιθανό να σημειωθούν εξελίξεις, από τη στιγμή που οι «κυανόλευκοι» αναζητούν ποδοσφαιριστές που μπορούν να αποκτηθούν ως ελεύθεροι και το ρίσκο της μεταγραφής τους είναι μικρό.

Την ίδια ώρα, όμως, στον Ατρόμητο εξετάζουν ακόμη δύο περιπτώσεις για τον «άσο».

Εκτός από τη θέση του τερματοφύλακα, η ομάδα του Περιστερίου αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση ενός επιτελικού χαφ, αφού ο Σουμπίνιο αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού.

Η περίπτωση που ξεχωρίζει για τους «κυανόλευκης» είναι εκείνη του Γιώργου Φωτάκη. Οι παράγοντες της «κυανόλευκης» ΠΑΕ παρακολουθούν στενά την υπόθεση του διεθνούς μέσου με τον ΠΑΟΚ και αν δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του, αναμένεται να κάνουν κίνηση για να τον πάρουν στο Περιστέρι”.

Πρέπει να σημειωθεί ότι στην περίπτωση του Βελλίδη, ο πορτιέρο του Άρη έχει ξεκαθαρίσει ότι τον πρώτο λόγο για τη συνέχεια της καριέρας του έχουν οι κίτρινοι, ενώ έχει ξεκαθαρίσει ότι οι οποίες συζητήσεις θα γίνουν μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

To Top