Οι Πολωνοί «στέλνουν» Γκικίεβιτς στον Άρη!

Τον Πολωνό τερματοφύλακα Ράφαελ Γκικίεβιτς «στέλνουν» δημοσιεύματα στον Άρη, μιλώντας, μάλιστα, για επιλογή του Μίχαλ Πρόμπιερζ, ο οποίος επιθυμεί να συνεργαστεί με τον πρώην παίκτη του στην Γιαγκελόνια!  

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον πολωνικό Τύπο, ο Πρόμπιεζ ενδιαφέρεται να εντάξει στη δύναμη του Άρη τον Ράφαελ Γκικίεβιτς, ο οποίος αγωνίζεται στην Σλασκ Βρότσλαβ, είναι 24 χρόνων και ήταν εκ των πορτιέρο της Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ την περίοδο 2008-10 με 16 συμμετοχές, με την οποία πανηγύρισε την κατάκτηση του κυπέλλου.

Όπως αναφέρουν οι Πολωνοί: «οι πληροφορίες μπορεί να δημιουργούν έκπληξη, αλλά είναι αληθινές. Ο Πρόμπιερζ που ξέρει την επιδεξιότητα του παίκτη, γιατί και οι δύο συνεργάστηκαν στο παρελθόν στην Γιαγκελόνια, δείχνει ενδιαφέρον για την απόκτησή του», αλλά υπογραμμίζουν ότι: «Το συμβόλαιο του Γκικίεβιτς με την Σλάσκ είναι μέχρι τις 30 Ιουνίου 2015».

Παράλληλα φιλοξενείται δήλωση του μάνατζερ του παίκτη, Μάρεκ Τσίτκο σύμφωνα με την οποία: «Πράγματι ο Άρης δείχνει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γκικίεβιτς, αλλά δεν ξέρω ποια στάση θα κρατήσει ο Ράφαελ».

Απορίας άξιο, πάντως, αποτελεί το γεγονός το κατά πόσο οι κίτρινοι έχουν δώσει προτεραιότητα στην απόκτηση τερματοφύλακα, τη στιγμή που υπάρχουν, ήδη στην ομάδα, οι Βελλίδης, Γιακούποβιτς, ο νεαρός Διούδης και ο Σηφάκης τον Φεβρουάριο επιστρέφει στη δράση.

Εκτός αν πρόκειται για ένα ακόμη παιχνίδι των μάνατζερ, για να ανεβάσουν την… τιμή και αγοραστική αξία του παίκτη τους, σε βάρος των κίτρινων. Πάντως, σε κάθε περίπτωση το θέμα Γκικίεβιτς έχει σημαντική έκταση στα μέσα ενημέρωσης της Πολωνίας.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

 

 

 

To Top