ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι… προαναγγελίες των έργων δεν πρέπει ούτε να διχάζουν, ούτε να προκαλούν πανηγυρισμούς!

Την κατασκευή νέου γηπέδου για τον Άρη γνωστοποίησε χθες η ΠΑΕ Άρης μέσω ανακοίνωσής της, τονίζοντας ότι συνεργάζεται με την κυβέρνηση πάνω και σε αυτό το θέμα, με τις ανακοινώσεις να αναμένονται σύντομα.

Προαναγγέλθηκε κάτι πολύ σημαντικό, πρωτόγνωρο για τα δεδομένα του συλλόγου, όμως εδώ χρειάζεται να επισημάνουμε δυο πράγματα, έχοντας αφουγκραστεί τις αντιδράσεις του κόσμου από χθες το μεσημέρι.

Οι… προαναγγελίες των έργων δεν πρέπει ούτε να διχάζουν, ούτε να προκαλούν πανηγυρισμούς.

Τι εννοούμε; Υπάρχει ήδη μια συζήτηση για το αν και όποτε φύγει ο Άρης από το Κλεάνθης Βικελίδης, εάν είναι σωστό κτλ. Συζήτηση που αυτή την στιγμή που απαιτείται αρραγές μέτωπο, συσπείρωση και ενότητα αποπροσανατολίζει, διαιρεί, διχάζει. Κι αυτό το θέλουν μόνο οι εχθροί του Άρη.

Επίσης, ήδη υπάρχουν πρόωροι πανηγυρισμοί σε συνδυασμό με μια διάθεση να πάρει ο Χ ή ο Ψ τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του. Η ιστορία έδειξε ότι κανένας πανηγυρισμός σε… προαναγγελία έργων και μάλιστα τόσο μεγαλεπήβολων είχε αίσιο τέλος. Χρειάζεται υπομονή, ψυχραιμία και φυσικά πίεση για να περάσει ο σύλλογος τη γέφυρα που οδηγεί από τις υποσχέσεις και τις αναγγελίες στα έργα.

Ειδικά μάλιστα σε αυτήν την συγκυρία όπου επιβάλλεται να δοθεί λύση πρώτα στην αποκατάσταση της αδικίας των -6 βαθμών και μετά όλα τ’ άλλα. Το θέμα του γηπέδου έπεται της τραγικής απόφασης της ΕΠΟ.

Για την ιστορία να πούμε ότι στην συνάντηση Γεραπετρίτη-Καρυπίδη δεύτερο θέμα συζήτησης ήταν η κατασκευή νέου ιδιόκτητου γηπέδου για τον Άρη σε οικόπεδο συνολικής έκτασης 170 στρεμμάτων στην περιοχή του αεροδρομίου, ιδιοκτησίας του ΟΑΕΔ, στο πλαίσιο της ανταλλαγής με το γήπεδο  Χαριλάου.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ: “Το μεγαλόπνοο έργο προβλέπει, πέρα από την κατασκευή νέου γηπέδου, την δημιουργία ξενοδοχείου και εμπορικών χώρων.

Για το πρότζεκτ του νέου γηπέδου η ΠΑΕ ΑΡΗΣ συνεργάζεται με την κυβέρνηση τους τελευταίους μήνες και το προσεχές διάστημα θα υπάρξουν ανακοινώσεις”.

To Top