Οι πρώτες δοκιμές του Μάντζιου ενόψει Ευρώπης και η πίεση ψηλά

Τις πρώτες του δοκιμές ενόψει των αγώνων στο Conference League απέναντι στην Αστάνα έκανε ο Άκης Μάντζιος, θέλοντας να δει συγκεκριμένα πράγματα από τους παίκτες του.

Stoiximan: Μatchcombo live & με δυνατότητα cashout* σε όλα τα matchcombo στοιχήματά σου! *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Το πρώτο παιχνίδι με τους Καζάκους είναι σε 20 μέρες από τώρα και ο Άρης θέλει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στις 29 Ιουλίου. Στην προετοιμασίας της ομάδας στο Σοχάου, οι «κιτρινόμαυροι» δουλεύουν για όλη τη χρονιά, όμως δίνουν έμφαση και σε αυτά τα δύο ματς που έρχονται και κρίνουν τη φετινή ευρωπαϊκή πορεία.

Ένα από τα πράγματα που δοκίμασε και θέλησε να δει τον τρόπο αντίδρασης και λειτουργίας των παικτών του ήταν η πίεση από τους επιθετικούς ψηλά στην άμυνα των αντιπάλων. Χθες απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, στο δεύτερο ημίχρονο, ο Άρης ξεκινώντας στη μεσοεπιθετική του γραμμή με τους Μπερτόγλιο, Μαντσίνι, Γκαρσία και Μπρούνο Φελίπε, το εφάρμοσε.

Οι τέσσερις τους, και με τον Μπρούνο κυρίως στην κορυφή, πίεζαν πολλές φορές ψηλά την αντίπαλη άμυνα, ακολουθώντας τις οδηγίες του Άκη Μάντζιου, που επέμενε αρκετά στο κομμάτι αυτό. Υπήρξε μάλιστα αποτέλεσμα, καθώς ο Άρης κατάφερε να κερδίσει μέσα από αυτόν τον τρόπο τα δύο πέναλτι, με τον Μπερτόγλιο να ευστοχεί στο δεύτερο, ενώ ο Γκαρσία είχε αστοχήσει στο δικό του νωρίτερα.

Ο Άρης δημιούργησε… σύγχυση στην αντίπαλη άμυνα και είναι ένα στοιχείο που θέλει να βάλει στο παιχνίδι της ομάδας το τεχνικό τιμ ενόψει και των αγώνων με την Αστάνα.

To Top