ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Υπογράφει ο Ντένις και πιάνει δουλειά στον Άρη

Η συμφωνία του Άρη με τον Ντένις μπαίνει στο τελικό της στάδιο! Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας αναμένεται σήμερα να ολοκληρώσει τα ιατρικά και να υπογράφει στους «κιτρινόμαυρους».

Stoiximan: Μatchcombo live & με δυνατότητα cashout* σε όλα τα matchcombo στοιχήματά σου! *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Όπως έχουμε σημειώσει από χθες, ο Ντένις Σέζαρ Ντε Μάτος, όπως είναι το πλήρες όνομά του, έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Άρη και ετοιμάζεται να πιάσει δουλειά. Ο Βραζιλιάνος είναι 34 ετών με ύψος 1,88 μέτρα και αγωνιζόταν από το 2019 στην πορτογαλική Ζιλ Βιθέντε, ενώ στη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Ντένις είχε 35 συμμετοχές με την ομάδα του (32 στο πρωτάθλημα και 3 στο Κύπελλο). Και τη προηγούμενη χρονιά (2019/20) είχε γεμάτη χρονιά με 38 συνολικά ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Νωρίτερα έπαιζε στη χώρα του τη Βραζιλία, και κατά σειρά σε Πόντε Πρέτα (2006-09), Σάο Πάολο (2009-2017) και Φιγκεϊρένσε (2018-19).

Ο παίκτης αναμένεται να συμπληρώσει την τριάδα των τερματοφυλάκων μαζί με τους Χουλιάν Κουέστα και Μάριο Σιαμπάνη, βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και με την ολοκλήρωση των απαραίτητων ιατρικών εξετάσεων και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, τότε θα ανακοινωθεί επίσημα από την ΠΑΕ Άρης.

To Top