ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Οι πρώτες σκέψεις για συζητήσεις παραμονής του Μπλούμπεργκς!

Η χρόνια βρίσκεται περίπου στα μισά, όμως ήδη στον Άρη έχουν βγάλει ασφαλή συμπεράσματα για την ποιότητα και την αξία των παικτών του φετινού ρόστερ. Τα περισσότερα από 25 παιχνίδια, σε Ελλάδα και Ευρώπη αποτελούν ένα επαρκές δείγμα γραφής και όπως είναι λογικό, αν και είναι πολύ πρώιμο, γίνονται διάφορες σκέψεις, ενόψει της νέας σεζόν.

Στις συζητήσεις που γίνονται εντός των τειχών του οργανισμού εκφράζεται η ικανοποίηση για τις εμφανίσεις και την παρουσία γενικά του Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς.

Ο Λετονός φόργουορντ στάθηκε άτυχος, μένοντας 50 μέρες εκτός αγωνιστικής δράσης, λόγω του τραυματισμού στον αστράγαλο, στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Λιετκαμπέλις, αλλά έχει επιστρέψει δριμύτερος και είναι από τους καλύτερους παίκτες του Άρη τον τελευταίο μήνα.

Ο Γιάννης Καστρίτης πιστεύει πολύ στον Μπλούμπεργκς, γι’ αυτό άλλωστε τον επέλεξε το καλοκαίρι κι έχει σχηματίσει πολύ καλή άποψη από τη συνεργασία μαζί του, ζώντας τον καθημερινά από τον Αύγουστο.

Μπορεί να υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη τόσο στις εγχώριες υποχρεώσεις όσο και στο EuroCup, αλλά ο Άρης θα ήθελε να διατηρήσει στο ρόστερ του τον 25χρονο παίκτη και την επόμενη σεζόν και είναι πολύ πιθανό το επόμενο χρονικό διάστημα οι κιτρινόμαυροι να μπουν σε διαδικασία συζητήσεων με την πλευρά του Μπλούμπεργκς.

Στόχος του προπονητή και της διοίκησης του Άρη είναι να παραμείνει ένας κορμός και να μην αλλάζει κάθε καλοκαίρι η φυσιογνωμία της ομάδας και υπάρχει η πρόθεση να γίνει αυτό, ανάλογα, βέβαια με την εξέλιξη που θα έχει η χρονιά και το κυριότερο την τελική έκβαση.

To Top