ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τα λόγια… στέρεψαν, η ώρα των πράξεων! Ο Άρης μπροστά στο κρίσιμο τετραήμερο με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Η χθεσινή μέρα, μετά το αγωνιστικό χαρακίρι της Τρίπολης, αποτέλεσε πεδίο συζητήσεων και αυτοκριτικής.

Υπήρξε συνομιλία μέσω skype του Θόδωρου Καρυπίδη με τους τέσσερις αρχηγούς των κιτρινόμαυρων, Κουέστα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς και Νταρίντα.

Όπως έγινε γνωστό, σε αυτήν την επικοινωνία τονίστηκε μεταξύ άλλων ότι αυτό που συνέβη στην Τρίπολη, αλλά και πριν τις γιορτές κόντρα στη Λαμία στο Κλεάνθης Βικελίδης ήταν ανεπίτρεπτο, μια και χάθηκαν παιχνίδια που ήταν στο χέρι του Άρη να τα πάρει και να έχει +5 βαθμούς. Οι αγώνες χάθηκαν και δεν υπάρχουν δικαιολογίες γι’ αυτό.

Μετά το τέλος της συνομιλίας, οι παίκτες του Άρη κλείστηκαν στα αποδυτήρια για αρκετή ώρα και τα είπαν μεταξύ τους, αναζητώντας τις αιτίες για τη νέα κακή εμφάνιση. Δείχνοντας διάθεση αυτοκριτικής συμφώνησαν ότι αυτοί φταίνε για ό,τι συνέβη και θα πρέπει ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του.

Δίνοντας το σύνθημα για την προσπάθεια ανάκαμψης, που θα πρέπει να γίνει, είπαν ότι οφείλουν να αλλάξουν την κατάσταση, γιατί ο κόσμος έχει δίκιο που αντιδρά, με αφορμή το νέο πισωγύρισμα της ομάδας.

Αυτά όλα καταγράφηκαν σε θεωρητικό επίπεδο. Τα λόγια ουκ ολίγα από όλους: Καρυπίδη, τεχνικό τιμ, παίκτες… Το αντίθετο μάλιστα. Πολλά, αλλά στέρεψαν.

Η ώρα των πράξεων για ακόμη φορά είναι τώρα. Ο Άρης μπροστά στο κρίσιμο τετραήμερο των αγώνων με ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα, όπου θέλει να κρατήσει την επαφή με την πρώτη τετράδα και να ανακτήσει τη χαμένη του ψυχολογία, αλλά και με την ΑΕΚ, κόντρα στην οποία θα παίξει το πρώτο “χαρτί” του για την πρόκριση στο κύπελλο.

To Top