ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι πρώτες σκέψεις και τα διλήμματα του Μάντζιου για την αρχική ενδεκάδα

Ο Άκης Μάντζιος θα καταλήξει σε μεγάλο βαθμό στη σημερινή προπόνηση στους έντεκα που θα χρησιμοποιήσει την Τετάρτη, κόντρα στον Ολυμπιακό.

Όσον αφορά την άμυνα, ο Μπεναλουάν είναι διαθέσιμος, αλλά λείπει αρκετό καιρό, επομένως δεν αποκλείεται να αγωνιστούν ξανά Δεληζήσης και Ροζ. Εκτός κι αν ο προπονητής του Άρη, εμπιστευτεί την εμπειρία του Γαλλοτυνήσιου στόπερ…

Στις άλλες θέσεις, ο Σάκιτς διεκδικεί μία θέση στο αρχικό σχήμα, είτε ως αριστερό μπακ αντί του Γκάνεα, είτε ως δεξί, αντί του Σούντγκρεν. Ο Κουέστα θα είναι στο τέρμα, εκτός απροόπτου, και σε αυτόν τον αγώνα.

Στα χαφ, ο Σάσα φαίνεται σίγουρος, με τους Τζέγκο και Ματίγια να παλεύουν για την άλλη θέση. Στην επίθεση, ο Μπερτόγλιο θα επιστρέψει λογικά στο αρχικό σχήμα, ενώ ο Γκάμα δείχνει σίγουρος.

Ο τρίτος πίσω από τον φορ, ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει, καθώς η θέση παίζεται ανάμεσα σε τέσσερις. Μαντσίνι, Ματέο, Σίλβα και Μπρούνο την διεκδικούν.

Ο Μάνος είναι ερωτηματικό, αν δεν είναι έτοιμος 100% δεν αποκλείεται στην θέση του να αγωνιστεί ο Μαντσίνι και όχι ο Μήτρογλου, ως βασικός…

To Top