ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι πρώτες σκέψεις του Ερέρα για την πρεμιέρα…

Τις πρώτες του σκέψεις για τον Άρη της πρεμιέρας κόντρα στην Λαμία δείχνει στις τελευταίες προπονήσεις ο Πάκο Ερέρα.

Το μοναδικό που απασχολεί το Ισπανό και θα καταλήξει τις επόμενες μέρες, είναι ορισμένες θέσεις της αρχικής ενδεκάδας, καθώς για τις περισσότερες έχει ήδη πάρει τις αποφάσεις του.

Κι αν ακόμα είναι νωρίς γιατί μέχρι το ματς της Δευτέρας, μεσολαβούν ακόμα τέσσερις προπονήσεις ο Ισπανός δεν είναι διατεθειμένος να αλλάξει πολλά συγκριτικά με όσα είδαμε στα φιλικά επί ελληνικού εδάφους. Ειδικά από τη στιγμή που ενσωματώθηκαν στην ομάδα οι Χαμζά Γιουνές και Μπρούνο Γκάμα. Δύσκολα θα αλλάξει απόφαση σε ότι αφορά το τέρμα, εκεί όπου ο Χουλιάν Κουέστα έχει τον πρώτο λόγο.

Όσον αφορά την άμυνα, η μόνη αλλαγή συγκριτικά με πέρσι, θα είναι εκτός απροόπτου ο Φραν Βέλεθ, με τους Μανώλη Τζανακάκη, Γιώργο Δεληζήση και Γιώργο Βαλεριάνο στο πλευρό του. Ειδικά από τη στιγμή που θα παίξει ο ψηλός Χερόνιμο Μπαράλες, το ύψος στην άμυνα, είναι απαραίτητο. Μιτζέν Μπάσα στη μεσαία γραμμή, με τον Χαβιέ Ματίγια ίσως στο πλευρό του. Η πρώτη θέση που παίζεται. Ο Ισπανός κέρδισε πόντους μετά το φιλικό με τον ΠΑΣ και έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα έναντι του Νικολάς Κολάσο.

Επιθετικά, με το 4-2-3-1 να έχει «κλειδώσει», δύσκολα θα μείνουν εκτός αρχικής ενδεκάδας, οι Ματέο Γκαρσία και Μπρούνο Γκάμα, στις πτέρυγες. Ο δεύτερος αν και είναι πίσω σε φυσική κατάσταση, είναι τόσο ποιοτικός και έμπειρος ποδοσφαιριστής, που μπορεί να κάνει την διαφορά ακόμα και τώρα.

Το πείραμα με τον Νικολά Ντιγκινί πέτυχε, εκτός κι αν είναι πολύ ρισκαδόρικο για τον Ισπανό, για να το επαναλάβει σε μία πρεμιέρα και στείλει τον πολύ πιο έτοιμο Γάλλο στη μία πτέρυγα αντί του Μπρούνο Γκάμα και εμπιστευτεί θέση βασικού, πίσω από τον Χαμζά Γιουνές στον Θωμά Ναζλίδη.

To Top