ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Τελειώνει” του Μαρτίνες, αναμονή και για Σιώπη…

Δεν είναι στο χέρι του Άρη να ολοκληρωθούν πιο σύντομα οι μεταγραφές των Νίκο Μαρτίνες και Μανώλη Σιώπη…

Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν καταθέσει τις δικές τους προτάσεις στους δύο ποδοσφαιριστές, έχουν αποσπάσει τα “ναι”, αλλά το… μπαλάκι είναι πλέον στον Ολυμπιακό, στον οποίο και ανήκουν.

Ο μεν πρώτος αναμένεται να μείνει άμεσα ελεύθερος, μέχρι την Παρασκευήγ, καθώς το συμβόλαιό του λήγει του χρόνου και δεν έχει νόημα να δοθεί δανεικός για μία ακόμα σεζόν σε άλλη ομάδα, οπότε στον Ολυμπιακό θέλουν να ξεφορτωθούν το συμβόλαιό του. Αλλά με τους δικούς τους όρους, γι αυτό και καθυστερούν να του δώσουν το “διαζύγιο”. Θέλουν να γλιτώσουν όσα περισσότερα μπορούν, πιέζοντας τον παίκτη, να πέσει αισθητά στις απαιτήσεις μπροστά στον κίνδυνο να μείνει χωρίς ομάδα φέτος, καθώς οι μεταγραφές ολοκληρώνονται σε λίγες μέρες.

Για τον Μανώλη Σιώπη, όλα είναι διαφορετικά. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο και για άλλα χρόνια και παρότι δεν υπολογίζεται στον Ολυμπιακό δεν είναι διατεθειμένοι να του λύσουν τόσο εύκολα το συμβόλαιο. Ο Άρης έχει κάνει και στις δύο πλευρές τις προτάσεις του και περιμένει. Το αργότερο μέχρι την Παρασκευή όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει οριστικά…

To Top