Οι Πόι-Καπνίδης και το μήνυμα που θέλει να περάσει ο Βραζιλιάνος…

Επιθετικά ο Άρης δείχνει να βρίσκει το δρόμο του. Με τα δύο στην Καβάλα έφτασε συνολικά τα πέντε με τον Κάμπος στο τιμόνι της ομάδας. Μπορεί οι “κίτρινοι” να μην σκοράρουν… κατά ριπάς, αλλά δείχνουν ότι η δουλειά που γίνεται από τον Βραζιλιάνο τεχνικό στις προπονήσεις πιάνει τόπο. 

Η μπάλα σπανίως σηκώνεται στον αέρα, οι περισσότερες επιθέσεις ξεκινούν από την άμυνα, ενώ για πρώτη φορά δούλεψαν τόσο καλά οι αυτοματισμοί των ποδοσφαιριστών του.

Σε αυτόν τον τομέα στάθηκε, εκφράζοντας την ικανοποίηση του από το δίδυμο της επίθεσης. Ο Βραζιλιάνος ζήτησε από τους Πόι και Καπνίδη να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο, ενώ τους ζήτησε οι αποστάσεις μεταξύ τους να μην μεγαλώνουν, ώστε να μπορούν αν συνδυάζονται πιο εύκολα.

Παράλληλα, για ακόμα μία φορά πέρασε το δικό του μήνυμα προς τους παίκτες, γνωρίζοντας πως να κρατάει τις ισορροπίες στην ομάδα. Ο 57χρονος τεχνικός τους ζήτησε να τα δώσουν όλα στις προπονήσεις,ώστε να διαλέξει τον καλύτερο για την Κυριακή.

Ο Βραζιλιάνος άφησε να εννοηθεί ότι κανενός η θέση στην αρχική ενδεκάδα δεν είναι εξασφαλισμένη. Κάθε εβδομάδα η απόδοση του καθενός είναι αυτή που τον πείθει για τις αρχικές του επιλογές.

To Top