Γκίνο στο PRESSARIS: “Nα παραμείνουμε πρώτοι μέχρι τέλους…”

Για τον Δημήτρη Γκίνο το “στοίχημα” στο παιχνίδι της Κυριακής με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος κερδήθηκε. Κλήθηκε να αγωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας και παρότι δεν είναι φυσική του θέση δικαίωσε τον Πάουλο Κάμπος για την επιλογή του.

Ο 20χρονος… μέσος (ή ακραίος αμυντικός στο τελευταίο παιχνίδι) μίλησε στο PRESSARIS για την εμφάνιση και την νίκη της ομάδας, αλλά και την δική του παρουσία σε μία θέση πρωτόγνωρη για τον ίδιο.

Για την εμφάνιση του Άρη: “Ήμασταν αρκετά καλοί. Μπήκαμε πολύ νωθρά στα πρώτα λεπτά και ευτυχώς δεν το πληρώσαμε.Βρήκαμε την συγκέντρωση μας και κάναμε και τις ευκαιρίες μας.Κάναμε δύο γκολ στο ημίχρονο και κύλησε καλά για εμάς το παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το υπέρ μας σκορ και ψάξαμε στην αντεπίθεση ένα ακόμη γκολ για να τελειώσουμε το παιχνίδι. Ευτυχώς πήγαν όλα καλά, είμαστε στην 1η θέση και ελπίζουμε να παραμείνουμε εκεί μέχρι το τέλος”.


Για την νέα θέση από την οποία κλήθηκε να προσφέρει αγωνιστικά: “Είναι πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα. Εφόσον όμως ο προπονητής πιστεύει ότι μπορώ να αγωνιστώ σε αυτήν τη θέση, το κάνω και και δίνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα. Πιστεύω ότι τα πήγα καλά για πρώτη φορά και είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια”.

To Top