ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι “πόντοι” που κέρδισε ο Μπρούνο και η επιστροφή του Μαντσίνι

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι έμεινε εκτός αποστολής με τον Ολυμπιακό. Ετοιμάζεται να επιστρέψει με τον Παναιτωλικό την Κυριακή και να δώσει μια ακόμη λύση στον Άκη Μάντζιο.

Ο Αργεντίνος έκανε υπερπροσπάθεια την περασμένη βδομάδα για να παίξει με την ΑΕΚ, έσφιξε τα δόντια και μπήκε στην μάχη του ΟΑΚΑ. Χθες έμεινε εκτός εικοσάδας (ο Άρης ταξίδεψε με 20 παίκτες στον Πειραιά) γιατί δεν είχε επανέλθει πλήρως από το ματς της Κυριακής και από τη στιγμή που δεν ήταν 100% έτοιμος, αποφασίστηκε να προφυλαχθεί από τον Άκη Μάντζιο, ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Μια επιλογή που έδωσε αρκετές λύσεις φέτος στους κιτρινόμαυρους.

Από κει και πέρα, ο προπονητής του Άρη είδε στο χορτάρι να κερδίζει “πόντους” ο Μπρούνο, η τελευταία μεταγραφική προσθήκη της ομάδας. Ο Βραζιλιάνος μπήκε μετά το 80′ στο παιχνίδι, είχε όρεξη και διάθεση, πήρε μπάλα και πρωτοβουλίες, αλλά ήταν σ’ ένα σημείο, όπου δεν είχε άλλα στηρίγματα, στην προσπάθεια να ζητήσει ο Άρης το δεύτερο γκολ και να αυξήσει κατακόρυφα τις πιθανότητες της πρόκρισης.

Όπως είχε πει από την πρώτη στιγμή και ο ίδιος ο Μπρούνο στον Άκη Μάντζιο, θα χρειαζόταν μια βδομάδα για να βρει τους ρυθμούς του. Χθες ξεκάθαρα με βάση το αγωνιστικό δείγμα που κατέγραψε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. φώναξε παρών, θέτοντας εαυτόν στην διάθεση του κιτρινόμαυρου προπονητή για την άμεση συνέχεια, ως μια ακόμη ποιοτική επιλογή στην μεσοεπιθετική γραμμή.

To Top