ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προβλημάτισε τον Μάντζιο η αμυντική λειτουργία, καλείται να βρει το αντίδοτο

Ο Άρης δέχθηκε γκολ από τα… αποδυτήρια, κάνοντας το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο κόντρα στον Ολυμπιακό στο χθεσινό παιχνίδι στο Καραϊσκάκη. Μπορεί να ισοφάρισε στο 3′, όμως γενικά προβλημάτισε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όλη η αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Όπως επισήμανε χαρακτηριστικά ο Άκης Μάντζιος μετά το τέλος του αγώνα: “Παίζαμε μ’ έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο, αλλά ήταν η πρώτη φορά που δεν είχαμε καλή αμυντική λειτουργία, ειδικά στα πρώτα 25 λεπτά του αγώνα όπου δεχθήκαμε τα δύο γκολ”.

Μια ομάδα, όπως, ο Άρης βασίστηκε φέτος στην σωστή αμυντική του λειτουργία, πήρε πολύτιμους βαθμούς, κρατώντας το “μηδέν” στα περισσότερα παιχνίδια, είτε εντός, είτε εκτός έδρας. Κάτι που δεν έγινε στο χθεσινό παιχνίδι με τους Πειραιώτες. Ειδικά στο πρώτο 25λεπτο, τα ατομικά λάθη και η έλλειψη αλληλοκάλυψης, άφησαν εκτεθειμένη την κιτρινόμαυρη άμυνα, με αποτέλεσμα να δεχθεί δυο γκολ και να κινδυνέψει να δεχθεί κι άλλο.

Από σήμερα κιόλας, το τεχνικό τιμ του Άρη θα κληθεί να βρει το αντίδοτο, ούτως ώστε, η ομάδα να επιστρέψει στον δρόμο της, στο καθαρό μυαλό και στην αυτοσυγκέντρωση που απαιτείται, ενόψει της συνέχειας των υποχρεώσεων, αρχής γενομένης του αγώνα με τον Παναιτωλικό.

To Top