ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι “σίγουροι” και τα διλήμματα του Μάντζιου για σημερινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο Άκης Μάντζιος έχει καταλήξει στις περισσότερες θέσεις για την σημερινή αρχική ενδεκάδα του Άρη στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Ο προπονητής του Άρη, δεν έχει στην διάθεσή του, τον τιμωρημένο Μπρούνο Γκάμα, αλλά και τον ανέτοιμο, Χαβιέ Ματίγια. Ως αντικαταστάτη του πρώτου, προορίζει τον Σιαντέ Σίλβα, αν και τις πιθανότητές του, τις έχει και ο Μπρούνο Φελίπε. Ο Βραζιλιάνος, αρχίζει σιγά σιγά και μπαίνει όλο και περισσότερο στο κλίμα της ομάδας, με τον 52χρονο κόουτς να σκέφτεται πως σύντομα θα του εμπιστευτεί και μία θέση στο αρχικό σχήμα. Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο, αν αυτή η μέρα, θα είναι η σημερινή, απέναντι στην πρώην του ομάδα.

Όσον αφορά την απουσία του Ισπανού μέσου, Λούκας Σάσα και Τζίμι Τζέγκο θα είναι για μία ακόμα φορά φέτος, το δίδυμο των “κιτρινόμαυρων” στη μεσαία γραμμή.

Από εκεί και πέρα, ο Κουέστα αναμένεται για ένα ακόμα ματς κάτω από την εστία του Άρη, με τον Ροζ σίγουρο για το κέντρο της άμυνας. Η άλλη θέση, παίζεται, ανάμεσα σε Δεληζήση και Μπεναλουάν. Σάκιτς και Σούντγκρεν αναμένεται να παίξουν αριστερά και δεξιά αντίστοιχα στα μπακ, παρότι επέστρεψε στην διάθεση του Μάντζιου ο Ιωάννου.

Όσον αφορά την επίθεση, Μπερτόγλιο και Ματέο θεωρούνται σίγουροι, για τις θέσεις πίσω από τον φορ και δεξιά στην επίθεση αντίστοιχα. Ως μοναδικός προωθημένος προορίζεται ο Μαντσίνι, με τους Μάνο και Μήτρογλου επίσης να έχουν τις πιθανότητές τους για να ξεκινήσουν βασικοί.

To Top