ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στον “Γ. Καραϊσκάκης” με στόχο το αποτέλεσμα που θα τον διατηρήσει δεύτερο ο Άρης! (PRESSARIS LIVE, 19:30)

Την πιο δύσκολη εκτός έδρας αποστολή στο πρωτάθλημα θα έχει σήμερα (PRESSARIS, 19:30, Novasports1) ο Άρης, που αντιμετωπίζει τον πρώτο της βαθμολογίας, Ολυμπιακό, στο “Γ. Καραϊσκάκης” για την 23η αγωνιστική.

Οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν το θετικό αποτέλεσμα που θα τους διατηρήσει στην 2η θέση της βαθμολογίας. Μέχρι στιγμής, έχουν συγκεντρώσει 43 βαθμούς σε 22 ματς, με τον Ολυμπιακό να έχει 57, στον ίδιο αριθμό αγώνων. Το κίνητρο για τους παίκτες του Άκη Μάντζιου είναι μεγάλο, καθώς απομένουν (με τον σημερινό αγώνα) τέσσερα ματς, πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής του Άρη δεν θα έχει στην διάθεσή του σήμερα, τον Μπρούνο Γκάμα, ο οποίος θα εκτίσει την μία αγωνιστική της τιμωρίας του, λόγω της συμπλήρωσης τεσσάρων κίτρινων καρτών. Εκτός και ο ανέτοιμος, Χαβιέ Ματίγια, που δεν πρόλαβε να προπονηθεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, τις προηγούμενες μέρες. Από την άλλη, επιστρέφουν οι Νικόλας Ιωάννου και Τζίμι Τζέγκο που έλειψαν στην αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό, ενώ “ετοιμοπόλεμος” είναι και ο Λούκας Σάσα, που είχε ενοχλήσεις την περασμένη εβδομάδα, έπειτα από τον αγώνα με τους Αγρινιώτες.

Η αποστολή του Άρη:

Cuesta, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Bruno Felipe, Sakic, Bertoglio, Benalouane, Rose, Lucas Sasha, Kace, Xande Silva, Mancini, Jeggo, Ganea, Sundgren, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης.

ΚΕΔ και ΕΠΟ, συνεχίζουν να έχουν στο “στόχαστρό” τους τον Άρη, καθώς όρισαν (για μία ακόμα φορά) τον ανεπιθύμητο Τάσο Σιδηρόπουλο,  με την Χρυσούλα Κουρομπύλια ως βοηθός του VAR! Όλα αυτά, την στιγμή που σε άλλα δύο ματς μικρότερης σημασίας (Ατρόμητος-ΑΕΛ και ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης) ορίστηκαν ξένοι διαιτητές…

Στο ματς του Άρη, στο πλευρό του… Δωδεκανήσιου (!) διαιτητή θα είναι ο Πολυχρόνης Κωσταρας (Αιτωλοακαρνανίας) και ο Βασίλης Νικολακάκης (Λασιθίου). Στο VAR θα είναι ο Αλεχάντρο Ερνάντεθ από την Ισπανία (ο οποίος είναι και στο VAR του ΑΕΚ-Αστέρας) και στο πλευρό του η… Χρυσούλα Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής).

 

 

 

To Top