ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι σίγουροι, οι υπ’ ατμόν και τα ερωτηματικά

Τα πάντα είναι ανοιχτά όσον αφορά την επόμενη μέρα του Άρη αναφορικά με το ρόστερ της νέας σεζόν.

Αυτό διότι από τους 12 μεσοαμυντικούς, οι κιτρινόμαυροι ενδέχεται να μην κρατήσουν ούτε τους μισούς. Έρχονται λοιπόν αλλαγές σε καίριες θέσεις και ένα ολικό λίφτινγκ της ομάδας με τους Παλίκουτσα και Τερζή να βρίσκονται μαζί με τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας, Θόδωρο Καρυπίδη σε συνεχόμενη ανοιχτή γραμμή.

Έχουμε λοιπόν και λέμε:

Μπράμπετς, Ενκουλού και Φαμπιάνο είναι οι τρεις στόπερ του Άρη, με τον πρώτο να είναι ο μοναδικός σίγουρος αφού ανανέωσε. Ο Ενκουλού φαίνεται πως θα λύσει το συμβόλαιό του, ενώ ο Φαμπιάνο δείχνει τάσεις φυγής και ο εκπρόσωπος του ψάχνει προτάσεις που θα ικανοποιήσουν τον Καρυπίδη οικονομικά και να αποχωρήσει.

Στα μπακ: Αρχικά στη δεξιά πτέρυγα Οντουμπάτζο και Εμπακατά έχουν συμβόλαιο για τη νέα σεζόν, αλλά ο πρώτος δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα βάσει των απολαβών και το όνομα του βρίσκεται στην ίδια λίστα με εκείνο του Ενκουλού αλλά τα πάντα είναι ανοιχτά. Ο Εμπακατά είναι ο δεύτερος και τελευταίος σίγουρος για την επόμενη σεζόν.

Στην απέναντι πλευρά, αυτή του αριστερού άκρου της άμυνας υπάρχουν οι Μαζικού και Πίρσμαν. Ο πρώτος αμείβεται με ένα ποσό κοντά στα 300.000 ευρώ και δύσκολα θα μείνει. Ο δεύτερος έιναι από τους πιο… χαμηλόμισθους που κάλυψε αρκετές φορές και το κενό στο κέντρο της άμυνας, αλλά και γι’ αυτόν η παραμονή δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Οι πιθανότητες παραμονής είναι λιγότερες από εκείνες που τον θέλουν να παραμένει στο ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Όσον αφορά τη μεσοαμυντική γραμμή; Ετέμπο και Νταμπό δείχνουν… φευγάτοι. Στον Ρουπ έχει γίνει πρόταση ανανέωσης, αλλά δεν έχει απαντήσει ούτε θετικά, ούτε αρνητικά. Ο Ντουκουρέ που έχει συμβόλαιο είναι στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται. Ο μόνος σίγουρος είναι ο Νταρίντα!

To Top