ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο εξωτερικό ο Παλίκουτσα, o Άρης θέλει να καταλήξει στις μεταγραφικές επιλογές

Από την πρόσφατη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα έγινε εύκολα φανερό το πόσα ανοιχτά θέματα υπάρχουν στον Άρη αλλά και οι αλλαγές που αναμένονται.

Μια χαρακτηριστική ατάκα του τεχνικού διευθυντή της ομάδας ήταν το “θα αλλάξει το 1/3 του ρόστερ” κάτι που από μόνο του είναι αρκετό για να δείξει το μέγεθος των συζητήσεων.

Ήδη ο Παλίκουτσα βρίσκεται από τα μέσα της εβδομάδας στο εξωτερικό, μπαίνοντας στην τελική ευθεία των μεταγραφικών επιλογών.

Με απλά λόγια συνεχίζει τις συζητήσεις και τις επαφές για ποδοσφαιριστές που εν δυνάμει μπορούν να ντυθούν στα κιτρινόμαυρα.

Όπως έχουμε αναφέρει σε άλλο ρεπορτάζ, υπάρχει στα χέρια του Καρυπίδη η λίστα των ποδοσφαιριστών που τηρούν τις προδιαγραφές και τη φιλοσοφία για τη δημιουργία της ομάδας και απομένει να γίνουν οι καθοριστικές ενέργειες για να δρομολογηθεί η δημιουργία της νέας ομάδας.

Ο τεχνικός διευθυντής του Άρη προφανώς κι έχει δρομολογήσει μια σειρά επαφών με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, θέλοντας να προχωρήσει στο επόμενο διάστημα σε συμφωνίες.

Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που βρίσκεται εδώ και μέρες εκτός Θεσσαλονίκης.

To Top