ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι σκέψεις για την ενδεκάδα του Βόλου, το δίλημμα και ο… Μαντσίνι

Με την ίδια “συνταγή” ή με κάποια έκπληξη στην αρχική ενδεκάδα; Ο Σάββας Παντελίδης φρόντισε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του για την αρχική ενδεκάδα ενόψει Βόλου.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο Σάββας Παντελίδης πήρε στην αποστολή του Άρη για τον σημερινό αγώνα με τον Βόλο τον Ντάνιελ Μαντσίνι και δεν αποκλείεται να επιχειρήσει την έκπληξη με την συμμετοχή του! Διέκρινε ότι ο Αργεντινός είναι σε πολύ καλή κατάσταση και έχει σκεφτεί ακόμα και το ενδεχόμενο να τον ξεκινήσει… βασικό! Πιθανότητες υπάρχουν για κάτι τέτοιο, αλλά ακόμα κι αν δεν γίνει δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο ημίχρονο.

Αν χρησιμοποιηθεί ο 22χρονος μεσοεπιθετικός από την αρχή, αυτό θα γίνει στο αριστερό άκρο της επίθεσης του Άρη.

Σε ενδεχόμενη συμμετοχή Μαντσίνι στο αρχικό σχήμα, η πιθανή ενδεκάδα του Άρη θα είναι η εξής: Κουέστα, Σούντγκρεν, Ροζ, Δεληζήσης, Κόρχουτ, Σάσα, Ματίγια, Μαντσίνι, Φετφατζίδης, Ντιγκινί, Ιντέγε

Ωστόσο, σε περίπτωση που δεν επιχειρήσει ιδιαίτερες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, τότε ο Ντάνιελ Λάρσον απλά θα ξεκινήσει στα αριστερά της επίθεσης, εκτός κι αν επιλεχθεί και πάλι ο Νικολά Ντιγκινί γι αυτή τη θέση και αγωνιστεί ένας εκ των Τόνσο-Μαρτίνες πίσω από τον Ιντέγε.

 

 

 

To Top