ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο Πανθεσσαλικό απέναντι στους νεοφώτιστους ο Άρης για το πρώτο διπλό της χρονιάς! (PRESSARIS LIVE, 21:30)

Μετά την ισοπαλία (1-1) της πρεμιέρας και τους δύο πεταμένους βαθμούς, ο Άρης θέλει σήμερα πάση θυσία τη νίκη απέναντι στον “πρωτάρη” στην Super League, ΝΠΣ Βόλο, προκειμένου να μην χάσει κι άλλο έδαφος στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Σέντρα στις 21:30 (PRESSARIS, Novasports 1) στο Πανθεσσαλικό στο περιθώριο της 2ης αγωνιστικής.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

O Σάββας Παντελίδης ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του καθαρό μυαλό και αποφασιστικότητα, καθώς γνωρίζει πως απέναντί του θα έχει μία ομάδα που θα παίξει δίχως το άγχος του αποτελέσματος.

Οι Βολιώτες ξεκίνησαν με νίκη το πρωτάθλημα, στην πρώτη παρουσία της (σύντομης) ιστορίας του, καθώς επικράτησαν εκτός έδρας με 2-1 του Πανιωνίου, δείχνοντας αρκετά θετικά στοιχεία.

Εκτός αγώνα για τον Άρη οι ανέτοιμοι λόγω τραυματισμών, Φραν Βέλεθ και Μιτζέν Μπάσα, ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο Χαμζά Γιουνές, δίχως να έχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Αντιθέτως, θέση σε αυτή έχει το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, ο Ντάνιελ Μαντσίνι.

H αποστολή του Άρη ταξίδεψε χθες από νωρίς το πρωί στον Βόλο και το απόγευμα προπονήθηκε σε γήπεδο της περιοχής. Απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Ehmann, Hugo Souza, Rose, Sundgren, Korhut, Larsson, Lukas Sasha, Matilla, Diguiny, Bruno Gama, Nico Martinez, Tonso, Mancini, Duarte, Ideye, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Κωνσταντινίδης.

Το εκτός έδρας παιχνίδι του Άρη με τον Βόλο θα σφυρίξει ο Γιώργος Κομίνης, ενώ διαιτητής VAR ορίστηκε ο Στέφανος Κουμπαράκης, ο οποίος ήταν ο διαιτητής στην 1ηαγωνιστική στο Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης, όπου επίσης έγινε… χαμός με το VAR!

Βοηθοί του Κομίνη (Θεσπρωτίας) είναι οι Χρήστος Ακριβος (Αθηνών) και Ηλίας Κωνσταντίνου (Λευκάδας), 4ος είναι ο Αλέξανδρος Τσαμούρης (Πειραιά), παρατηρητής είναι Βασίλης Τεροβίτσας, με τον Χρήστο Τζιότζιο να έχει τον ρόλο του AVAR.

To Top