ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι σκέψεις Μπούργος για Ματέο Γκαρσία και ο Μαντσίνι

Με όλη την ομάδα σήμερα παρούσα στην πρωινή προπόνηση του Νέου Ρυσίου, ο Χερμάν Μπούργος θα έχει την ευκαιρία να εφαρμόσει κάποιες από τις σκέψεις του στο… χορτάρι, σχετικά με την ενδεκάδα που θα υποδεχθεί την Κυριακή τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Είναι ξεκάθαρο από τα πέντε πρώτα παιχνίδια του Άρη με τον Μπούργος στον πάγκο, ότι ο Αργεντίνος δεν είναι διατεθειμένος να κάνει ιδιαίτερες αλλαγές.

Με αυτά τα δεδομένα, ένα πιθανό σχήμα αποτελείται από τους Κουέστα και Σούντγκρεν, Γκάνεα, Μπράμπετς, Φαμπιάνο στην άμυνα, Ματίγα, Σάσα στο κέντρο, τον Εντιαγέ πιο μπροστά, με κεντρικό επιθετικό παρτενέρ τον Καμαρά.

Σε ότι αφορά τις πτέρυγες τρεις παίκτες είναι υποψήφιοι για τις δυο θέσεις, μια και στους Γκάμα, Ιτούρμπε, ο Μπούργος προσθέσει την επιλογή του Ματέο Γκαρσία. Έτσι είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει ο Αργεντίνος αφήνοντας έναν από τους άλλους δυο στον πάγκο.

Παράλληλα, αναμένεται να είναι στην αποστολή ο Ντάνιελ Μαντσίνι, ο οποίος λογικά θα περάσει στο παιχνίδι από τον πάγκο και δεν αναμένεται να ξεκινήσει βασικός, έχοντας χάσει ήδη τα δυο πρώτα ματς των πλέι οφ.

To Top