ΜΠΑΣΚΕΤ

Το θέμα της ανανέωσης με Καστρίτη και η ανοιχτή γραμμή με Κέλι

Πέρα από τις μεγάλες προσπάθειες που γίνονται καθημερινά σε διοικητικό-οικονομικό επίπεδο για την επιβίωση της ΚΑΕ Άρης, υπάρχει στην πρώτη γραμμή το αγωνιστικό μέρος.

Σε ότι αφορά το πρώτο κομμάτι, η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ τις τελευταίες μέρες δικαιώθηκε στην υπόθεση Ντραγκίσεβιτς, ενώ ο φάκελος των διακανονισμών-οφειλών ήταν “καθαρός”. Όλες αυτές οι προσπάθειες έχουν ένα στόχο: την δημιουργία και ύπαρξη μιας ανταγωνιστικής ομάδας.

Στο πλαίσιο αυτό, είναι γνωστό ότι ο Άρης είναι διατεθειμένος να προχωρήσει τις συζητήσεις για ανανέωση με τον Γιάννη Καστρίτη. Επίσημη συζήτηση δεν έγινε, ούτε μπορεί να γίνει τώρα. Στην κιτρινόμαυρη ΚΑΕ περιμένουν την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων, προκειμένου να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με τον Έλληνα τεχνικό και να συζητήσουν. Όλα δείχνουν ότι υπάρχει αμοιβαία διάθεση για ανανέωση της συνεργασίας και θεωρητικά αυτό θα επικυρωθεί τον Ιούνιο.

Από κει και πέρα σε ότι αφορά την υπόθεση του Τζέιμς Κέλι είναι γεγονός ότι η ΚΑΕ είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Αμερικάνο, κατανοώντας το όλο οικογενειακό πλαίσιο που βιώνει. Γέννησε η σύζυγος του, υπάρχει το θέμα της άρρωστης μητέρας του και πλέον στον Άρη βρίσκονται σε αναμονή πότε θα αποφασίσει ο Κέλι να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, αναγνωρίζοντας όλοι ότι η απουσία του αποτελεί μεγάλη απώλεια για τους κιτρινόμαυρους.

To Top