ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι σκέψεις του Μάντζιου και η πιθανή ενδεκάδα του Άρη

Ο Άρης δίνει σήμερα το ένατο (και προφανώς τελευταίο) φιλικό του κόντρα στον Ολυμπιακό και με δεδομένο ότι θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα για τους κιτρινόμαυρους την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, ο Άκης Μάντζιος θέλει να δει κάποιες από τις σκέψεις του στο χορτάρι του Κλεάνθης Βικελίδης.

Φυσικά δεν θα έχει στην διάθεση του τον Καμαρά, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του και τους διεθνείς Τζέγκο, Σούντγκρεν, Μπράμπετς και Αλί.

Με αυτά τα δεδομένα κάποια από τα “θέλω” του δεν μπορούν να δοκιμαστούν κόντρα στον Ολυμπιακό.

Έτσι μια πιθανή ενδεκάδα αναμένεται να αποτελείται από τους: Ντένις κάτω από τα δοκάρια, Σάκιτς δεξιά και Λούμορ αριστερά στην άμυνα, Φαμπιάνο και Μπεναλουάν στα στόπερ.

Στον χώρο του κέντρου το δίδυμο Σάσα, Εντιαγέ και μεσοεπιθετικά, Γκάμα, Γκαρσία, Μπερτόγλιο με τον Μάνο ή τον Μαντσίνι στην κορυφή της επίθεσης.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι σκέψεις του Μάντζιου και η πιθανή ενδεκάδα στο τελευταίο τεστ

Ο Άρης θα δώσει σήμερα το τελευταίο του τεστ κόντρα στον Ολυμπιακό και ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να αποτυπώσει στο… χορτάρι τις σκέψεις του ενόψει του πρώτου αγώνα με την Αστάνα στο Καζακστάν.

Ένα σημαντικό ερωτηματικό είναι στο κέντρο της άμυνας. Δηλαδή εάν δοκιμάσει Τζέγκο δίπλα στον Δεληζήση ή προτιμήσει τον νεαρό Ασλανίδη.

Από κει και πέρα τα πρόσωπα στην άμυνα αναμένεται να είναι Ντένις κάτω από τα δοκάρια, δεξιά Σούντγκρεν και αριστερά Γκάνεα.

Στα χαφ αναμένεται να ξεκινήσει με τους Σάσα, Σάκιτς, όπως και στο τελευταίο φιλικό με την Λοκομοτίβ Μόσχας, ενώ στην μεσοεπιθετική γραμμή μπαίνει ένα ακόμη ερωτηματικό. Εάν δηλαδή ξεκινήσει σε ρόλο φορ τον Μαντσίνι ή τον Μάνο.

Οι άλλες τρεις θέσεις μοιάζουν “καπαρωμένες” από τους Μπερτογλιο, Γκάμα και Γκαρσία.

To Top