ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι σκέψεις του Μπούργος για την πιθανή ενδεκάδα του Άρη

Ο Χερμάν Μπούργος ετοιμάζεται σε λίγες ώρες να ανακοινώσει την πρώτη ενδεκάδα σε επίσημο αγώνα, μετρώντας δυο απουσίες: του Ματέο Γκαρσία και του Σαλέμ Εμπακατά.

Σε ότι αφορά τις σκέψεις του για την αρχική ενδεκάδα, αναμένεται να ξεκινήσει με τους Κουέστα κάτω από τα δοκάρια, τους Πίρσμαν, Οντουμπάγιο στα άκρα της άμυνας και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Φαμπιάνο, Μπράμπετς.

Στο χώρο του κέντρο, ο Νταμπό δείχνει να είναι το φαβορί για παρτενέρ του Ντουκουρέ, στις πτέρυγες οι Μαντσίνι, Ιτούρμπε, με τον Γκρέι στην επίθεση κι έναν από τους Καμάτσο, Λουίς Πάλμα δίπλα του.

Όλα φυσικά θα ξεκαθαρίσουν λίγο πριν από τη σέντρα του αγώνα.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι σκέψεις του Μπούργος για την πιθανή ενδεκάδα του Άρη

Οι απουσίες του Άρη χαρακτηρίζονται σημαντικές στο σημερινό ντέρμπι γιατί τόσο ο Λούκας Σάσα όσο και ο Κριστιάν Γκάνεα είναι ποδοσφαιριστές με σταθερή παρουσία στο αρχικό σχήμα, ενώ ο Μπαντού Εντιαγέ μπορεί να έχασε τη φανέλα του βασικού ωστόσο ήταν στο μεγαλύτερο μέρος του φετινού μαραθώνιου, από τους παίκτες “κλειδιά”.

Τρεις σημαντικές απουσίες και μια επιστροφή, επίσης σημαντική, όπως είναι αυτή του Καμαρά. Παράλληλα, είχαμε και την επιστροφή του Λούμορ από την “ναφθαλίνη”.

Με αυτά τα δεδομένα, το πρώτο ερώτημα για την ενδεκάδα του Άρη έχει να κάνει με τον αριστερό μπακ.  Το σχέδιο της τοποθέτησης του Σαλέμ Εμπακατά στο αριστερό άκρο απέτυχε παταγωδώς, οπότε το σενάριο επιστροφής του στη δεξιά πλευρά και τοποθέτησης του Ντάνιελ Σούντγκρεν στην αντίστοιχη αριστερή μάλλον συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Πάντα βέβαια υπάρχει το ενδεχόμενο για μια… έκπληξη με την ενεργοποίηση ενός εκ των Σάκιτς, Λούμορ αντί του Σουηδού. Στο κέντρο της άμυνας θα διατηρηθούν οι Φαμπιάνο, Μπράμπετς όπως και ο Χουλιάν Κουέστα (από τους ελάχιστους που διασώθηκαν κόντρα στον Ολυμπιακό) κάτω από την εστία.

Στη μεσαία γραμμή τα… κουκιά είναι μετρημένα λόγω των απουσιών των Μπαντού Εντιαγέ, Λούκας Σάσα και πάμε στην παρουσία των Χαβιέρ Ματίγια-Σέικ Ντουκουρέ.

Σε ότι αφορά την επίθεση, είναι πιθανό το ενδεχόμενο επιστροφής στο 4-2-3-1 που έπαιζε η ομάδα πριν τον ερχομό του Μπούργος με προωθημένο τον Καμαρά, τον Ματέο Γκαρσία στη θέση του επιτελικού μέσου και τους Ιτούρμπε-Μαντσίνι στα επιθετικά άκρα.

To Top