ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όταν παίζει “μπάλα” και ο ποδοσφαιρικός εγωισμός μετά από ένα δύσκολο 48ωρο

Ήταν ένα δύσκολο 48ωρο για τον Άρη αυτό που επακολούθησε της άσχημης εμφάνισης και της ήττας από τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης. 

Ο προβληματισμός και η απογοήτευση δεδομένη και τώρα πλέον μετά την παρουσία του Θόδωρου Καρυπίδη για δυο μέρες στο Νέο Ρύσιο και τις συζητήσεις του με τον Χερμάν Μπούργος και τους παίκτες, είναι ώρα να φανεί κατά πόσο θα παίξει “μπάλα” ο ποδοσφαιρικός εγωισμός.

Τα αρνητικά αποτελέσματα κόντρα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό έφεραν προβληματισμό στις τάξεις του Άρη. Για το λόγο αυτό ο Θόδωρος Καρυπίδης επισκέφθηκε τη Δευτέρα το Νέο Ρύσιο όπου είχε συζήτηση με τον Μπούργος στο γραφείο του δίχως να ειπωθεί κάτι στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, μια συνάντηση που είχε να κάνει με την απογοήτευση μετά την προχθεσινή εικόνα της ομάδας. Οι δύο άνδρες συζήτησαν για την πολύ προβληματική εικόνα της ομάδας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και την γενικότερη κατάσταση που βρίσκεται αυτή την περίοδο το ποδοσφαιρικό τμήμα και στη συνέχεια ο Καρυπίδης αποχώρησε.

Χθες σειρά είχαν οι ποδοσφαιριστές. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης βρέθηκε ξανά στο Νέο Ρύσιο. Εκεί μίλησε με τους ποδοσφαιριστές τους ζήτησε νίκη στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ και απαίτησε έξοδο στην Ευρώπη στα τρία εναπομείναντα παιχνίδι μέχρι το τέλος των πλέι οφ της Superleague.

Απομένει να φανεί κατά πόσο οι ψυχολογικές αυτές “ντόπες” και οι συζητήσεις θα αναστρέψουν το κλίμα για τους κιτρινόμαυρους.

Να σημειωθεί ότι ο Καρυπίδης παραμένει στη Θεσσαλονίκη και σήμερα θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στην Τούμπα.

To Top