ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι “σταθερές” και τα διλήμματα του Παντελίδη ενόψει Ατρόμητου…

Με μία πρωινή προπόνηση στο “Κλεάνθης Βικελίδης” συνεχίζεται σήμερα η προετοιμασία του Άρη για τον σημαντικό αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο, με τον Σάββα Παντελίδη να σκέφτεται αλλαγές στο αρχικό σχήμα, συγκριτικά με το τελευταίο ματς.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Η κακή εικόνα του Άρη στο δεύτερο ημίχρονο, οδηγεί τον προπονητή του Άρη σε ορισμένες αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα.

Ξεκάθαρη εικόνα ακόμα δεν υπάρχει και ίσως να μην υπάρξει ούτε σήμερα, καθώς ο 54χρονος κόουτς δεν συνηθίζει να δείχνει τις διαθέσεις του, όποτε η ομάδα προπονείται στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, μία φορά την εβδομάδα.

Το σίγουρο, όμως, είναι πως υπάρχουν ορισμένες σταθερές, αλλά δεν λείπουν και τα διλήμματα. Όσον αφορά την άμυνα, ο Κουέστα θα είναι στο τέρμα και σε αυτό το παιχνίδι, με τον Μανώλη Τζανακάκη λογικά να επιστρέφει στο δεξί άκρο της άμυνας, μετά τα προβλήματα που είχε σε αυτή τη θέση ο Άρης στο ΟΑΚΑ, με τον Βαλεριάνο να συγκεντρώνει πιθανότητες για το αριστερό άκρο, καθώς το τελευταίο διάστημα δεν τα πηγαίνει και πολυ καλά, ο Κόρχουτ.

Ο Σιώπης είναι ο σίγουρος της μεσαίας γραμμής με τον Ματίγια αν όλα κυλήσουν ομαλά και τις επόμενες μέρες στο πλευρό του, αντί του Μπάσα. Ο Ματέο στο ένα άκρο της επίθεσης, στο άλλο ο Λάρσον, με τη θέση “10” να είναι ακόμα ανοιχτή, όπως και αυτή του φορ.

Μαρτίνες, Φετφατζίδης και Ντιγκινί παίζουν για τη θέση του επιτελικού, αν παίξει στην κορυφή ο Γιουνές. Εκτός κι αν διατηρήσει τον Ντιγκινί ο Παντελίδης στην κορυφή, για να εκμεταλλευτεί το αργό κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Ατρόμητου, αν παίξει με τετράδα στην άμυνα.

 

To Top