ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Άρης χρειάζεται το Σάββατο όσο ποτέ ξανά φέτος το κατάμεστο Παλέ!

Για πολλοστή φορά μέσα στη σεζόν η ομάδα μπάσκετ απογοήτευσε, στενοχώρησε, εκνεύρισε. Για πολλοστή φορά, όμως, χρειάζεται πάση θυσία να παίξει τον αγώνα με την Κύμη σε ένα κατάμεστο Παλέ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Είναι η πραγματικότητα, όσο σκληρή κι αν είναι, όσο κι αν δεν θέλει κανείς να την βιώνει για τον Αυτοκράτορα.

Ο Γιάννης Καστρίτης είπε με λίγες λέξεις την πραγματικότητα μετά τη νέα ήττα του Άρη από τον Χολαργό. “Το παιχνίδι με την Κύμη είναι κάτι παραπάνω από τελικός”, ήταν η ατάκα του και είναι ακριβώς έτσι.

Ο Άρης θέλει μία νίκη ακόμα για να εξασφαλίσει την αποφυγή οποιασδήποτε βαθμολογικής περιπέτειας και πρέπει να την κατακτήσει το Σάββατο. Ούτε στη Λήμνο με τον Ήφαιστο, ούτε με το Ρέθυμνο. Το Σάββατο με την Κύμη.

Η παρουσία του κόσμου είναι άκρως απαραίτητη, όπως ήταν στο ξεκίνημα του 2019, όταν η ομάδα έπαιζε με το 2-7 στην πλάτη της. Το Σάββατο ο μπασκετικός Άρης έχει ανάγκη τον κόσμο του πιο πολύ από κάθε άλλη φορά φέτος, γιατί έτσι θα δώσει τέλος σε άλλη μια μαρτυρική σεζόν.

Το Παλέ θα είναι όπως πρέπει και ο κόσμος του Άρη θα είναι αυτός που θα ωθήσει τον Καστρίτη και τους παίκτες του στο θετικό αποτέλεσμα.

Μπορεί το παιχνίδι να ξεκινάει και πάλι σε κακή ώρα (15:45), αλλά μικρή σημασία έχει αυτό. Ο κόσμος θα κατακλύσει το Παλέ, γιατί έτσι έχει μάθει να κάνει, ειδικά στα πιο δύσκολα, στα πιο ζόρικα…

To Top