Προβάδισμα Μπάρτσα (0-1), ισόπαλοι (1-1) Άγιαξ-Γιουβέντους

Προβάδισμα Μπάρτσα με νίκη (0-1) μέσα στο Όλντ Τράφορντ επί της Μάντσεστερ Γ., ισόπαλοι (1-1) Άγιαξ-Γιουβέντους για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς λιγκ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Η Μπαρτσελόνα έπαιξε τόσο, όσο, περιόρισε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε απόλυτα παθητικό ρόλο και χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα κέρδισε για πρώτη φορά στο «Ολντ Τράφορντ».

Η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν ορατή. Αυτή η διαφορά δυναμικότητας, εκτός από το τελικό σκορ (0-1), αποτυπώθηκε και στον τρόπο που σημειώθηκε το μοναδικό γκολ του αγώνα. Η Μπαρτσελόνα κράτησε την μπάλα στην κατοχή της για 2 λεπτά και 14 δευτερόλεπτα. Αυτή πέρασε από τα πόδια όλων των παικτών της μέχρι να φτάσει στην αντίπαλη περιοχή. Στην 48η συνεχόμενη πάσα, ο Μέσι με μαγική μπαλιά στο πίσω δοκάρι βρήκε το κεφάλι του Λουίς Σουάρες, ο οποίος σημάδεψε την απέναντι γωνία, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα από το σώμα του Λιουκ Σο, κάνοντας στο 12′ το 0-1.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Γιανγκ, Λιντελεφ, Σμόλινγκ, Σο, Νταλότ (74’ Λίνγκααρντ), ΜακΤόμινι, Φρεντ, Πογκμπά, Ράσφορντ (85’ Περέιρα), Λουκάκου (68’ Μαρσιάλ).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Σεμέντο, Πικέ, Λενγκλέ, Τζόρντι Άλμπα, Ράκιτιτς, Σέρχιο Μπουσκέτς (93’ Αλενιά), Φελίπε Κοουτίνιο (65 Βιδάλ), Αρτούρ (66’ Σέρτζι Ρομπέρτο), Λουίς Σουάρες, Μέσι.

Ο «άγουρος» Άγιαξ ήταν καλύτερος της Γιουβέντους στο «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα», όμως η «Μεγάλη Κυρία» στάθηκε όρθια στη Ολλανδία (1-1) και πήρε προβάδισμα εν όψει της ρεβάνς στο Τορίνο.

Η Γιουβέντους προηγήθηκε στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου με γκολ του Ρονάλντο με τρομερή κεφαλιά-ψαράκι από τον 34χρονο σταρ των Ιταλών και σαφώς κόντρα στη ροή του ματς. για να ισοφαρίσει ο Άγιαξ στο πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου (1-1) τρομερό τελείωμα του Νέρες.

To Top