ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι συζητήσεις για τους τελικούς όρους και η… μύηση Ντουάρτε στην ελληνική κουζίνα! (photo)

Τα τυπικά απομένουν προκειμένου ο Λερίν Ντουάρτε να είναι και τυπικά ποδοσφαιριστής του Άρη και να ανακοινωθεί από τους “κιτρινόμαυρους”.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο 29χρονος μέσος έφτασε χθες το μεσημέρι στο αεροδρόμιο Μακεδονία, είχε την ευκαιρία το απόγευμα να γνωρίσει την πόλη, με βόλτες στο κέντρο, ενώ σήμερα το πρωί πέρασε από τις ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ στο Κλεάνθης Βικελίδης προκειμένου να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου και να μπουν οι υπογραφές.

Ήδη όπως ενημέρωσε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ γίνονται οι συζητήσεις για τους τελικούς όρους (κάποιες λεπτομέρειες της τελευταίας στιγμής) και θα κλείσει το θέμα και τυπικά.

Ο Ντουάρτε πάντως… μυήθηκε από χθες, όπως και σήμερα στα μυστικά της ελληνικής κουζίνας και των σπεσιαλιτέ της. Ο Ολλανδός μέσος βρέθηκε στο κατάστημα “Ο Γύρος της Ελλάδας” όπου πέρασε το απόγευμα του, γνωρίζοντας και τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού, Χρήστο Ζαχαριάδη, γνωστό Αρειανό. Εκεί συνδυάστηκε η κιτρινόμαυρη… γαλούχηση, αλλά και η πρώτη γνωριμία και τις ελληνικές γεύσεις.

Δείτε εδώ (πηγή φωτογραφίας Yellownews.gr):

 

To Top