ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι συζητήσεις του Χαριστέα με τους παίκτες για ανανεώσεις και υπάρχοντα συμβόλαια…

Σειρά από συναντήσεις θα έχει από αύριο, με την επιστροφή των ποδοσφαιριστών στις προπονήσεις, μαζί τους ο Άγγελος Χαριστέας.

Ο αθλητικός διευθυντής του Άρη αναμένεται στα ραντεβού με τους ποδοσφαιριστές αλλά και τους εκπροσώπους τους να συζητήσουν τόσο για το μέλλον της συνεργασίας τους, όσο και για τα υπάρχοντα συμβόλαια.

Όσον αφορά τις ανανεώσεις, προτεραιότητα για τον ίδιο είναι οι Μπρούνο Γκάμα και Χαβιέ Ματίγια στους οποίους έχουν κατατεθεί επίσημες προτάσεις, με τους Κόρχουτ και Κουέστα να ακολουθούν.

Από εκεί και πέρα, θα ξεκαθαρίσει οριστικά τι συμβαίνει με τους Ντιγκινί και Λάρσον, που τις τελευταίες μέρες τα δημοσιεύματα τους θέλουν να συνεχίζουν στην Κύπρο…

Εκτός από την συζήτηση γύρω από το θέμα των ανανεώσεων, θα υπάρξει κουβέντα και για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που “έτρεχαν” όλο το προηγούμενο διάστημα, παρότι δεν υπήρχε αγωνιστική δραστηριότητα λόγω του κορωνοϊού.

Ο Άρης, όπως και άλλες ομάδες της Σούπερ Λίγκας, καλείται να έρθει σε συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές του όσον αφορά τη μείωση των φετινών συμβολαίων που έχουν επηρεαστεί από τη δίμηνη αποχή.

Προ ημερών το ΔΣ του ΠΣΑΠ είχε ενημερώσει τη Super League πως η απάντηση στην πρόταση για μείωση 25% στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών είναι -ομόφωνα- αρνητική και πλέον κάθε ομάδα θα διαπραγματευτεί ξεχωριστά με τους παίκτες της.

Αυτό θα κάνει και ο Άρης το προσεχές διάστημα, καθώς οι οικονομικές επιπτώσεις για όλες τις ομάδες από τον κορωνοϊό ήταν εξαιρετικά μεγάλες…

To Top