ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι συμπαίκτες… Μάνος και Διούδης, η “πρώτη” του… μπόμπιρα Δημήτρη και το κάρμα με Κικερίδη (photos)

Η χθεσινή ραδιοφωνική κατάθεση ψυχής του προέδρου του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων Ημαθίας και μέντορα του Δημήτρη Μάνου, Δημήτρη Παπαδόπουλου, ανέδειξε κάποιες όμορφες ποδοσφαιρικές ιστορίες. (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Η πρώτη έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο πατέρας του Δημήτρη Μάνου, Σάκης, ήταν κι αυτός ποδοσφαιριστής, επιθετικός μάλιστα και αγωνίστηκε στον Μέγα Αλέξανδρο. Εκεί είχε ως συμπαίκτη του Δημήτρη… Διούδη, πατέρα του Σωκράτη Διούδη. Οι δυο πατεράδες των επαγγελματιών σήμερα ποδοσφαιριστών αγωνίστηκαν για αρκετά χρόνια μαζί.

Η δεύτερη αναφέρεται στον… μπόμπιρα Δημήτρη Μάνο. Κάνοντας τα πρώτα του βήματα από τον Μέγα Αλέξανδρο την ομάδα της γενέτειρας του σε ηλικία 8 χρόνων, συνέχισε μετά από μερικά χρόνια στις ακαδημίες Αστέρας Αλεξάνδρειας του Τάσου Χουρσουζίδη (2007-2010), μέχρι που έκανε το πρώτο του επαγγελματικό βήμα στην Βέροια σε ηλικία 17 χρόνων. Εκεί όπου ήταν στελέχη της ομάδας ο μέντορας του Δημήτρης Παπαδόπουλος, αλλά και ο νυν σκάουτερ του Άρη Γιώργος Κικερίδης.

Ο τελευταίος μάλιστα πίστευε πάντα στον Μάνο και είχε εισηγηθεί και στο παρελθόν την απόκτησή του, αλλά για διάφορους λόγους δεν προχώρησε η έλευση του στον Άρη. Τελικά το… κάρμα ήταν τέτοιο που ο νεαρός επιθετικός ντύθηκε φέτος στα κιτρινόμαυρα, πήρε την φανέλα του βασικού και άρχισε να γράφει το… κοντέρ.

Δείτε (πάνω) τους… μπαμπάδες Μάνο και Διούδη με την φανέλα του Μέγα Αλέξανδρου και (κάτω) τον… μπόμπιρα ποδοσφαιριστή του Άρη να κάνει τα πρώτα του βήματα:

To Top