ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι τέσσερις κίτρινες που δέχθηκε ο Άρης στο 5-0 και η αναμονή για ξένη σφυρίχτρα στο ΟΑΚΑ

Ο Άρης αγωνίζεται την Κυριακή με μια ομάδα, η οποία αποτελεί τον… ορισμό της δήθεν “εξυγίανσης” στο δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ΑΕΚ απολαμβάνει και φέτος τους… καρπούς των καλών της σχέσεων με την ΕΠΟ, τις ενώσεις, την διαιτησία. Αυτό είναι ορατό δια γυμνού οφθαλμού.

Την Κυριακή μέσα στην παραζάλη του 5-1, πέρασε προφανώς στα… ψιλά, ότι δόθηκαν μετά το γκολ του Εντιαγέ και το 5-0, τέσσερις κίτρινες κάρτες στους ποδοσφαιριστές του Άρη. Φοβερή σύμπτωση, δεν νομίζεται; Ο Εντιαγέ έγινε μάλιστα ο πρώτος παίκτης που έφτασε στο όριο των τριών καρτών και στην επόμενη θα αναγκαστεί να λείψει ένα παιχνίδι.

Τα τελευταία χρόνια ο Άρης είχε σχεδόν σε κάθε παιχνίδι με την ΑΕΚ αρκετά προβλήματα από τη διαιτησία. Τυχαίο; Μέσα σε αυτό το κάδρο, οι κιτρινόμαυροι περιμένουν από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ τον ορισμό του διαιτητή στο ΟΑΚΑ. Στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν, κόντρα στον Παναθηναϊκό ορίστηκε Έλληνας. Η λογική (υπάρχει στην Ελλάδα;) λέει ότι σε αυτό το παιχνίδι θα υπάρχει ξένος διαιτητής.

Μόνο που το ζητούμενο είναι να αποτελεί επιλογή πρώτης γραμμής, από το πάνω… ράφι. Τίποτε λιγότερο. Είναι μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εβδομάδα για να δούμε τους ορισμούς της 8ης αγωνιστικής και τις πραγματικές προθέσεις του Βρετανού αρχιδιαιτητή.

To Top