ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Γιάννης Νάκος σχολιάζει στο PRESSARIS: Το “ξεμπούκωμα” με… πεντάρα, ο Μπερτόγλιο και το κρας τεστ με ΑΕΚ

Ηρεμία και ψυχραιμία συνιστώ στους οπαδούς και φιλάθλους της μεγαλύτερης ομάδας της Μακεδονίας και όχι μόνο.

Γράφει ο Γιάννης Νάκος

Νίκη γοήτρου με τον Παναιτωλικό, κυρίως όμως νίκη «χαστούκι» σε όσους επιβουλεύονται τόσο φανερά και απρόκλητα τον ΑΡΗ εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου.

Ξέρετε ποιοι είστε και ξέρετε ότι θα μας βρείτε απέναντι σας. Τα ωραία τώρα αρχίζουν για το σύνολο του Άκη Μάντζιου.

Ένας προπονητής που εφόσον καταφέρει να διαχειριστεί την πληθώρα προσωπικοτήτων που βρίσκονται πλέον στον Άρη θα καταφέρει να διασώσει την προπονητική του καριέρα. Μια καριέρα στην μεγαλύτερη ομάδα της Θεσσαλονίκης που εναγωνίως αποζητά μια σημαία και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Όλα δείχνουν, ότι προπονητής και παίκτες συζήτησαν με ειλικρινή διάθεση, τα έβαλαν όλα κάτω και αποφάσισαν να «κλείσουν στόματα». Εγώ κρατώ μικρό καλάθι γιατί συνεχίζω να έχω τις ενστάσεις μου για το αγωνιστικό σχήμα που παρατάσσεται η ομάδα μας μέσα στο γήπεδο.

Όμως δεν είμαι αφελής ούτε αγνώμων. Τα χαμόγελα και την ηρεμία του να μπορέσω να δω έναν  ποδοσφαιρικό αγώνα δίχως άγχος και αγωνία για το εάν θα καταφέρει η ομάδα μου να βάλει ένα γκολ, είναι κάτι που δεν παραβλέπω και φυσικά αναγνωρίζω στον προπονητή και φυσικά τους παίκτες της ομάδας.

Η ομάδα έχει ακόμη πολλά ψωμιά μπροστά της για να μπορέσει να βρει ρυθμό αλλά και το πρώτο γκολ που δείχνει να την βοηθά να «ξεμπλοκάρει» για τη συνέχεια του αγώνα.

Στο μεταξύ αξίζει να σημειωθεί η τεράστια εμφάνιση του Μπερτόγλιο. Ένας παίκτης που αθόρυβα προστέθηκε πέρσι στον κορμό της ομάδας και που με σταθερά και σίγουρα βήματα κερδίζει ολοένα και περισσότερο τον σεβασμό και τον θαυμασμό του λαού του Άρη. Είναι θα έλεγα με τις ενέργειες του μια νεότερη version του Μπρούνο Γκάμα στο επίπεδο της δημιουργίας, εκτέλεσης και φυσικά φαντασίας μέσα στο γήπεδο!

Κλείνοντας το σημερινό σχόλιο, δεν μπορώ να μην τονίσω, ότι το επερχόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό μέσα στο μυαλό πολλών για το τι ομάδα είναι ο ΑΡΗΣ φέτος, και τι κράμα ποδοσφαιριστών αποτελούν την ελπίδα μας για μια ενδεχόμενη φετινή διάκριση.

Κρατήστε το αυτό. Η νίκη και η ήττα είναι κάτι αφενός αντικειμενικό βάση αποτελέσματος αλλά αφετέρου είναι ιδιαίτερης και βαρύνουσας σημασίας για το πως αυτή θα επιτευχθεί  ή αποφευχθεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο! Και αυτό είναι στοιχείο που διακρίνει τις ομάδες που πατάνε γερά στα πόδια τους και έχουν βάσιμες ελπίδες για μια διάκριση, από εκείνες που αρκούνται σε «νίκες πυροτεχνήματα» και δημοσιογραφικούς τίτλους του 24ωρου.

To Top