ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές της Κ17 του Άρη που ξεχώρισαν λόγω σκοραρίσματος και συμμετοχών

Τη φετινή σεζόν η Κ17 του Άρη έφτασε στην πηγή, αλλά δεν μπόρεσε να πιει νερό. Βρέθηκε δηλαδή στον τελικό του πρωταθλήματος αλλά ηττήθηκε στην παράταση. Γεύτηκε τις χαρές μιας δύσκολης χρονιάς και σίγουρα τα παιδιά του Κώστα Καζάνα μάζεψαν εμπειρίες.

Τέσσερις ήταν οι νεαροί που ξεχώρισαν. Ο ένας για το σκοράρισμά του και οι άλλοι τρεις για τις συμμετοχές τους. Ο λόγος για τον Αριστείδη Σταυρόπουλο και για τους Παντελεήμων Σεβαστίδη, Χρήστο Αλμύρα και Ιωακείμ Τσομπανίδη.

Ο πρώτος είναι το λεγόμενο “βαρύ πυροβολικό” του Άρη που κατάφερε να βρει 12 φορές δίχτυα στο φετινό πρωτάθλημα και ήταν τρίτος στον πίνακα των σκόρερ του Βορείου Ομίλου πίσω από Στέφανο Τζίμα (ΠΑΟΚ, 14 γκολ) και Ασίμ Σάλο (ΠΑΣ Γιάννινα, 13 γκολ).

Από κει και πέρα ο Σεβαστίδης είναι ο πρώτος σε συμμετοχές για την κιτρινόμαυρη ομάδα, μετρώντας 20, ενώ οι Αλμύρας και Τσομπανίδης ακολουθούν με 19.

Στόχος όμως όλων αυτών των παιδιών της Κ17 αλλά και της Κ19 που ακολουθεί είναι να… μυρίσουν τα αποδυτήρια της πρώτης ομάδας αλλά και να δουν τον εαυτό του στην ανδρική ομάδα του Άρη. Το αν θα το καταφέρουν ή όχι εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να δουλεύουν όσο περισσότερο μπορούν μέχρι να δικαιωθούν.

To Top