ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Οι τελικές κινήσεις για τον αντί Σανόγκο, αναμονή και για Καββαδά – Ισως χρειαστούν και δυο ψηλοί!

Ο Σανόγκο έκανε κατάθεση ψυχής και υπέστη θλάση στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Ο  Καστρίτης καλείται το ταχύτερο να βρει παίκτη ή και παίκτες στους ψηλούς. Και αυτό γιατί δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα πόσο θα λείψει ο Καββαδάς και ο Αρης έχει ανάγκη ενίσχυσης. Αν προκύψει πρόβλημα και με τον Καββαδά τότε ο Αρης θα κινηθεί για δυο ψηλούς.

Δείχνοντας γρήγορα αντανακλαστικά οι “κίτρινοι” μόλις πληροφορήθηκαν τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας του Ιβοριανού πάουερ φόργουορντ/σέντερ και τη σοβαρότητα του τραυματισμού του, βγήκαν στην αγορά και η έρευνα απέδωσε γρήγορα καρπούς, καθώς βρήκαν τον παίκτη, ο οποίος μπορεί να έρθει άμεσα στη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, ο Καστρίτης χτενίζει τις διαθέσιμες επιλογές στην αγορά και μάλιστα έγινε ερώτηση και για τον Κουζέλογλου. Επίσης, θα πρέπει ο Αρης μέχρι την Παρασκευή να κάνει όποιες προσθήκες θέλει, για να έχει άμεσα την έκδοση των δελτίων και να μην χρειαστεί εκ νέου φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα.

Γενικά, ο Καστρίτης και η ΚΑΕ κάνουν έναν αγώνα δρόμου ανάλογα με τα αποτελέσματα και την εκτίμηση του ιατρικού τιμ, για να είναι έτοιμοι από κάθε άποψη!

Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμβεί αυτό είναι η άρση της απαγόρευσης μεταγραφών (υπάρχει ένα ban με ημερομηνία 20 Δεκεμβρίου 2022), που έχει επιβάλλει η FIBA στην ΚΑΕ Άρης και η οποία δεν έχει αρθεί ακόμη, σύμφωνα με όσα αναγράφονται στην σχετική ενότητα, στην επίσημη ιστοσελίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

To Top