Οι Τούρκοι επιμένουν για Σιώπη: «ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός εξετάζουν την περίπτωσή του»

Ένα από τα ονόματα που κυριαρχούν στη μεταγραφική επικαιρότητα της Ελλάδας, είναι δίχως αμφιβολία αυτό του Μανώλη Σιώπη. Ο Έλληνας μέσος δεν τα έχει βρει με την Τραμπζονσπόρ για την ανανέωση συμβολαίου, καθώς το οικονομικό κομμάτι αποτελεί το «αγκάθι» της υπόθεσης. 

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, τα ΜΜΕ του εξωτερικού και κυρίως της Τουρκίας κάνουν συχνές αναφορές σχετικά με τον επαναπατρισμό του 29χρονου διεθνή. Συγκεκριμένα, o Άρης, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός φέρεται να εξετάζουν την περίπτωσή του, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι επίσημα.

Όπως είναι λογικό, οι εμφανίσεις του Μανώλη Σιώπη με τη φανέλα της Τραμπζονσπόρ έχουν μετατρέψει τον 29χρονο μέσο ως ένα από το πιο «hot name» της μεταγραφικής αγοράς. Μέχρι στιγμής, ο ίδιος έχει καταφέρει να μετρήσει συνολικά 77 συμμετοχές με τη φανέλα της τούρκικης ομάδας, με απολογισμό μία ασίστ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «sporundibi», η Τραμπζονσπόρ περιμένει πρόταση τουλάχιστον 1-1,5 εκατομμυρίου ευρώ για τον Σιώπη, με τις ελληνικές ομάδες να… καραδοκούν. «Η ομάδα της Τραπεζούντας σίγουρα δεν σκέφτεται να αφήσει ελεύθερο τον Σιώπη που έχει συμβόλαιο 1 έτους. Η Τραμπζονσπόρ αναμένει τουλάχιστον 1-1,5 εκατομμυρίου ευρώ για τον Σιώπη, τον οποίο κλαμπ όπως η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός θέλουν να μεταγράψουν στην Ελλάδα. Οι ελληνικές ομάδες έχουν στόχο να δέσουν την μεσαία γραμμή τους χωρίς να πληρώσουν κάποιο τίμημα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Πριν μερικές μέρες, ένα δημοσίευμα του εξωτερικού έβαλε στην εξίσωση και τον Άρη, σε ότι αφορά το μέλλον του Σιώπη. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «Günebakış.com.tr» ανέφερε πως η Τραμπζονσπόρ έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Πάλμα, ενώ την ίδια ώρα η κιτρινόμαυρη ομάδα ρώτησε για τον Έλληνα μέσο.

Να θυμίσουμε πως ο 29χρονος διεθνής είχε αγωνιστεί με τη φανέλα του Άρη τη σεζόν 2018-19, μετρώντας ένα γκολ και μία ασίστ σε 27 ματς.

To Top