Πόποβιτς, Νοβίτσκι, Γκασόλ, Πάρκερ και Γουέιντ μπαίνουν στο Hall of Fame

Στο πάνθεον του μπάσκετ περνούν οι Γκρεγκ Πόποβιτς, Πάου Γκασόλ, Τόνι Πάρκερ, Ντουέιν Γουέιντ και Ντιρκ Νοβίτσκι, αφού το Σάββατο θα γίνει η τελετή εισόδου τους στο Hall of Fame με την τάξη του 2023.

Ο θρυλικός προπονητής των πέντε φορές πρωταθλητών Σπερς, ο δις πρωταθλητής με τους Λέικερς Ισπανός σέντερ, ο Γάλλος γκαρντ του Σαν Αντόνιο με τα τέσσερα πρωταθλήματα, ο Γερμανός φόργουορντ που χάρισε στο Ντάλας τον τίτλο το 2011 και ο τρις πρωταθλητής με το Μαϊάμι βρίσκονται ήδη στο Σπρίνγκφιλντ της Μασαχουσέτης. Αφότου μίλησαν στα ΜΜΕ και υπέγραψαν αυτόγραφα στους θαυμαστές τους, φόρεσαν τα χαρακτηριστικά πορτοκαλί σακάκια τους και παρέλαβαν τα αναμνηστικά δαχτυλίδια τους.

Την παράσταση έκλεψε ο 74χρονος «Ποπ», που ερωτηθείς τι του δίνει κίνητρο να συνεχίζει στην προπονητική απάντησε «Τα λεφτά! Μόνο τα λεφτά. Μου αρέσουν τα ακριβά αυτοκίνητα, τα ακριβά ρούχα, τα σπίτια…» προκαλώντας τα γέλια του κοινού. Όταν… σοβαρεύτηκε είπε πως «το κάνουμε για την ανταγωνιστική φύση του σπορ. Όχι μόνο εγώ, αλλά όσο είμαστε εδώ πέρα. Είναι ωραίο να διδάσκεις και να βλέπεις πώς οι άνθρωποι εξελίσσονται μέσα κι έξω από το γήπεδο και με τα χρόνια γινόμαστε φίλοι».

To Top