Οι τραυματίες του Απόλλωνα έγιναν καλά και παίζουν όλοι με Άρη

Χωρίς απουσίες θα παραταχθεί τελικά ο Απόλλωνας Πατρών απέναντι στον Άρη, καθώς όλοι οι παίκτες που αντιμετώπισαν προβλήματα στην διάρκεια της βδομάδας τέθηκαν στην διάθεση του Νίκου Βετούλα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Πελοπόννησος” “ο Τέιλορ ταλαιπωρείται από το οστικό οίδημα που υπέστη πριν το παιχνίδι με το Ρέθυμνο, αλλά παρότι τότε ο γιατρός του συνέστησε περπάτημα με πατερίτσες για μια εβδομάδα και 15 μέρες αποχή από τα γήπεδα, αυτός πονούσε αλλά αγωνίστηκε κανονικά! Κανονικά θα αγωνιστεί και την Δευτέρα στο ντέρμπι με τον Άρη και μάλιστα από προχθές συμμετέχει σχεδόν σε φουλ ρυθμούς στις προπονήσεις.

Ο Ντάνιελ ταλαιπωρήθηκε από μια ίωση και έχασε κάποιες προπονήσεις στην αρχή της εβδομάδας. Ομως και αυτός είναι πλέον καλά και συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις και προορίζεται από τον Νίκο Βετούλα για ειδικό ρόλο στο μεγάλο παιχνίδι με τον Αρη.

Ο Λιανός ενεπλάκη σε τροχαίο στην αρχή της εβδομάδας, ευτυχώς δεν έχει κάτι το σοβαρό, αλλά «τραντάχτηκε» αρκετά. Ο γιατρός του συνέστησε να μείνει εκτός προπονήσεων για δύο-τρεις μερες. Από την Πέμπτη ξεκίνησε τρέξιμο και χθες αναμενόταν να ανεβάσει ρυθμούς. Και αυτός υπολογίζεται από τον Νίκο Βετούλα για το παιχνίδι με τους «κιτρινόμαυρους».

Ο Χοτ υπέστη πριν από δύο εβδομάδες μια θλάση, την οποία έχει πλέον ξεπεράσει και από την Πέμπτη συμμετέχει σχεδόν στο 100% στο πρόγραμμα της προετοιμασίας”.

 

To Top