ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι τρεις του Άρη που βλέπουν την… έξοδο

Εκτός από το κομμάτι των μεταγραφών, τους κιτρινόμαυρους απασχολεί και αυτό των αποδεσμεύσεων με τρεις παίκτες να βρίσκονται στην έξοδο, ο καθένας για διαφορετικό λόγο.

Νταβίντ Μόμπερκ Κάρλσον, Ρόναλντ Ματαρίτα και Ντομαγκόι Πάβιτσιτς ξεκάθαρα δεν υπολογίζονται και αναζητείται φόρμουλα προκειμένου να αποχωρήσουν από την ομάδα.

Πρώτη περίπτωση αυτή του Κάρλσον. Ο Σουηδός που έχει ένα από τα υψηλότερα συμβόλαια στην ομάδα, δεν αξιοποίησε καμία από τις ευκαιρίες που πήρε, ίσα-ίσα που έχει ενοχλήσει η αγωνιστική νωθρότητά του με τελευταίο παράδειγμα την αντίδρασή του στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τη Λαμία.

Αποκτήθηκε με σκοπό να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο, ωστόσο, η απόδοσή του οδήγησε στη σταδιακή μείωση του χρόνου συμμετοχής του, ενώ σε κάποια παιχνίδια δεν χρησιμοποιήθηκε καν.

Ο Σουηδός μετρά 17 συμμετοχές – συμπεριλαμβανομένων και των τριών για τα προκριματικά του Conference League – και η στατιστική προσφορά του είναι μηδαμινή. Μηδέν ασίστ, κανένα γκολ και σε κανένα παιχνίδι δεν πραγματοποίησε πειστική εμφάνιση. Γι’ αυτόν τον λόγο δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο πρόωρης συζήτησης για τη λύση του συμβολαίου του.

Το ίδιο ισχύει και για τον Ρόναλντ Ματαρίτα. Ο Κοσταρινός μετρά μόλις μία συμμετοχή στο Πρωτάθλημα και ο λόγος των διαδοχικών απουσιών του δεν είναι μόνο ο τραυματισμός του. Εξάλλου, ακόμη και στο διάστημα που δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας, δεν είχε ενεργή συμμετοχή στην ομάδα. Με τον Ματαρίτα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα επιχειρηθεί το πρόωρο διαζύγιο μαζί του.

Ο Ντομαγκόι Πάβιτσιτς είναι μια διαφορετική περίπτωση καθώς δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα στην καθημερινότητα της ομάδας. Ωστόσο, δεν έχει πείσει τον προπονητή του και γι αυτό τον λόγο δεν έχει πάρει και χρόνο συμμετοχής. Η τελευταία εμφάνισή του στο χορτάρι ήταν στις καθυστερήσεις του εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, τον περασμένο Σεπτέμβρη.

To Top