Οι… υποψήφιοι προπονητές του Ατρομήτου πριν το ματς με τον Άρη!

Στον Ατρόμητο υπάρχει δυσαρέσκεια για τον Άνχελ Λόπεθ και η λύση της συνεργασίας μπορεί να ανακοινωθεί ακόμα και σήμερα. Ανάμεσα στους υποψηφίους οι Παράσχος και Γιαννίκης, πριν το ματς της Δευτέρας με τον Άρη.

Όπως μετέδωσε το Sport-Fm:

Από τα φιλικά και την κακή εικόνα που παρουσίαζε η ομάδα παρά την σημαντική της ενίσχυση, δεν ήταν μικρός ο προβληματισμός στον Ατρόμητο για τον Άνχελ Λόπεθ. Ένας προβληματισμός που συνεχώς μεγάλωνε και που θα λέγαμε πως γιγαντώθηκε μετά την βαριά ήττα στο Πανθεσσσαλικό από τον Βόλο με 3-0. Προβληματισμός που δεν είχε να κάνει μόνο με την ήττα, αλλά για την εικόνα της ομάδας που ήταν το λιγότερο κακή.

Με το που τελείωσε το παιχνίδι με τον Βόλο οι άνθρωποι του Ατρομήτου τα συζήτησαν για το θέμα αυτό και δεν είναι απίθανο να έχουμε εξελίξεις ακόμα και σήμερα. Αν πάντως δεν έχουμε ανακοινώσεις την Πέμπτη το βράδυ ή την Παρασκευή δεν σημαίνει πως ο Ισπανός θα μείνει, καθώς όλα δείχνουν πως μιλάμε για ειλημμένη απόφαση. Όσον αφορά στον αντικαταστάτη του στους υποψηφίους είναι και τόσο ο Γιώργος Παράσχος όσο και ο Αργύρης Γιαννίκης, του οποίου το όνομα είχε ακουστεί και το καλοκαίρι. Σχετικά με τον Παράσχο στα συν του είναι πως πρόκειται για δοκιμασμένη λύση και έχει θητεία στον Ατρόμητο, κάτι που στην προκειμένη περίπτωση μπορεί να αποδειχθεί σημαντικό.

To Top